LEVERANSMOTTAGNING FÖR DITT FÖRETAG

När du som företagare hyr förråd hos oss har vi möjlighet att ta emot dina leveranser. Vi erbjuder både traditionell godsmottagning, godsmottagning på distans och lossningsavtal.

Vad är leveransmottagning?

Leveransmottagning innebär att vi tar emot dina produkter eller varor åt dig. Vi har olika varianter av leveransmottagning beroende på vilken förrådsanläggning du hyr ditt förråd på. Vi kan smidigt ta emot leveransen och du kan senare komma själv och hämta dina varor.

Vi erbjuder alltid

Förråd mellan 1-40+ kvm

Tack vare vår flexibilitet och förrådsvariation har vi företagskunder som använder våra förråd som lager, arkivering eller förvaring av maskiner och verktyg.

Säkra förråd nära dig

Vi finns på 24 förrådsanläggningar i Sverige. De flesta av dem har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Förråden är insynsskyddade och anläggningarna larmade och kameraövervakade.

Flexibla avtal

Vi har alltid bra erbjudanden på många av våra förråd. Givetvis inte heller någon bindningstid eller uppläggningsavgift. Du bokar enkelt direkt online eller via kundservice.

Våra olika typer av leveransmottagning

Lossningsavtal

På alla våra anläggningar kan du teckna ett lossningsavtal med speditören. Detta innebär att du ger ut din accesskod och även koden till låset på ditt förråd till leverantören. Det förutsätter att du har ett kombinationshänglås till förrådet. Leverantören kommer sedan kunna ställa in din leverans direkt i ditt förråd. På Kungsholmen, Solna och i Vallentuna Bällsta kan du använda dig av ett vanligt kombinationshänglås. På övriga anläggningar behöver du få en bricka av oss för att kunna använda kombinationshänglåset. Kontakta kundservice så hjälper vi dig med brickan.

Lossningsavtal kan du ordna på egen hand och behöver inte kontakta oss för att upprätta. Det brukar inte kosta extra, men kolla med din speditör för exakta prisuppgifter och upplägg.

Godsmottagning

Personal på plats tar emot dina varor och ställer in dessa i ditt förråd. Du tecknar ett godsmottagningsavtal med oss och vi får en nyckel till ditt förråd. Du kan sedan komma när du vill och hämta dina varor.

För godsmottaning har vi specifika avtal och villkor. Det innebär att du måste signera ett separat avtal. Kostnaden är 200 kr per leverans och kostnaden adderas till din faktura.

Kontakta vår kundservice på 020-670 670 eller kundservice@24storage.se.

Godsmottagning på distans

Vi tar emot dina leveranser utan att fysiskt vara på plats mellan kl 08–19 alla vardagar. Leverantören ringer på porttelefonen till kundservice eller telefon 020-670 670, för att sedan lämna varor i varuslussen. Kundservice öppnar varuslussen och övervakar samt säkerställer att vi mottar dina varor på rätt sätt. Du kan sedan smidigt hämta din leverans när det passar dig i varuslussen. Du blir meddelad via sms eller mail när vi mottagit din leverans. Teckna ett lossningsavtal med din speditör och därefter kontaktar du kundservice för att lägga till tjänsten.

Max antal kolli/paket per leverans eller dag är obegränsat, men max antal per månad är 20 st. Om du har leverans av pall är det max 2 st per dag. Din leverans måste hämtas inom 24H i varuslussen. I Kallhäll får du även tillgång till sophantering när du lägger till denna tjänst i ditt avtal.

Godsmottagning på distans samt skräphantering kostar 599 kr/månad exklusive moms.

Kontakta vår kundservice på 020-670 670 eller maila till kundservice@24storage.se.

VILKA FÅR BESTÄLLA LEVERANSMOTTAGNING?

Leveransmottagning erbjuds till alla våra företagskunder. Tjänsten fungerar för de flesta större bud- och leveransfirmor.

ANLÄGGNINGAR MED GODSMOTTAGNING

Du kan på alla våra anläggningar teckna ett lossningsavtal med din speditör.

Boka förråd och få tillgång till godsmottagning

Vi vill att företagandet ska bli så enkelt som möjligt. Vi tar emot dina leveranser under tiden du arbetar. Oavsett bransch eller företag så finns det förråd för ditt behov.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån