Leveransmottagning för ditt företag

Vi erbjuder företag både traditionell godsmottagning, godsmottagning på distans och lossningsavtal.

Våra olika typer av godsmottagning

Lossningsavtal med speditör

På alla våra anläggningar kan du teckna ett lossningsavtal med din speditör. Detta innebär att du ger ut din accesskod och även koden till låset på ditt förråd till leverantören. Det förutsätter att du har ett kombinationshänglås till förrådet. Leverantören kommer sedan kunna ställa in din leverans direkt i ditt förråd. Tjänsten kostar inget extra hos oss och du kan direkt med din speditör teckna ett lossningsavtal.

Hur beställer jag godsmottagning?

För få hjälp med godsmottagning av personal eller via godssluss behöver du kontakta kundservice för att lägga till tjänsten. Priset för godsmottagning av personal är 200 kr/leverans och godsmottagning via godssluss kostar 599 kr/månaden. Du kan alltid på egen hand teckna ett lossningsavtal med din speditör, det brukar inte kosta något extra men kolla med din leverantör för extra priser och upplägg.

Vem får beställa godsmottagning?

Leveransmottagning erbjuds till alla våra företagskunder. Tjänsten fungerar för de flesta större bud- och leveransfirmor. Du är varmt välkommen att kontakta kundservice för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig med dina leveranser.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du här på hemsidan.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Hitta förråd

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Vad är leveransmottagning?

Leveransmottagning innebär att vi tar emot dina produkter eller varor åt dig. Vi har olika varianter av leveransmottagning beroende på vilken förrådsanläggning du hyr ditt förråd på. Vi kan smidigt ta emot leveransen och du kan senare komma själv och hämta dina varor.