Leveransmottagning för ditt företag

Vi erbjuder företag både traditionell godsmottagning, godsmottagning på distans och lossningsavtal.

Våra olika typer av godsmottagning

Lossningsavtal med speditör

På alla våra anläggningar kan du teckna ett lossningsavtal med din speditör. Detta innebär att du ger ut din accesskod och även koden till låset på ditt förråd till leverantören. Det förutsätter att du har ett kombinationshänglås till förrådet. Leverantören kommer sedan kunna ställa in din leverans direkt i ditt förråd. Tjänsten kostar inget extra hos oss och du kan direkt med din speditör teckna ett lossningsavtal.

Godsmottagning av personal

På våra förrådsanläggningar i Göteborg, Malmö Lunda, Trollhättan och Kungsbacka har vi godsmottagning. Personal på plats tar emot dina varor och ställer in dessa i ditt förråd. Du tecknar ett godsmottagningsavtal med oss och vi får en nyckel till ditt förråd. Tjänsten kostar 200 kr/leverans.

Godsmottagning via varusluss

På våra förrådsanläggningar i Uppsala, Kallhäll och Uddevalla tar vi emot dina leveranser på distans vardagar kl 08–19. Leverantören kontaktar kundservice för att sedan lämna varor i vår varusluss. Kundservice öppnar varuslussen och övervakar samt säkerställer att vi mottar dina varor på rätt sätt. Du kan sedan smidigt hämta leveransen när det passar dig i varuslussen. Tjänsten kostar 599 kr/ månad.

Företagsförråd med personlig godssluss

På vår förrådsanläggning i Vällingby har vi på bottenplan ett par speciellt framtagna förråd för godsmottagning. De har dubbla förrådsdörrar vilket gör att du kan ta emot leveranser utan att vara på plats direkt in i ditt förråd.

Hur beställer jag godsmottagning?

För få hjälp med godsmottagning av personal eller via godssluss behöver du kontakta kundservice för att lägga till tjänsten. Priset för godsmottagning av personal är 200 kr/leverans och godsmottagning via godssluss kostar 599 kr/månaden. Du kan alltid på egen hand teckna ett lossningsavtal med din speditör, det brukar inte kosta något extra men kolla med din leverantör för extra priser och upplägg.

Vem får beställa godsmottagning?

Leveransmottagning erbjuds till alla våra företagskunder. Tjänsten fungerar för de flesta större bud- och leveransfirmor. Du är varmt välkommen att kontakta kundservice för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig med dina leveranser.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

26 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Hitta förråd

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Vad är leveransmottagning?

Leveransmottagning innebär att vi tar emot dina produkter eller varor åt dig. Vi har olika varianter av leveransmottagning beroende på vilken förrådsanläggning du hyr ditt förråd på. Vi kan smidigt ta emot leveransen och du kan senare komma själv och hämta dina varor.