Godsmottagning i Vällingby

Vår anläggning i Vällingby ligger på Grimstagatan 164 i Vällingby, bara ett stenkast från Vällingby Centrum. På bottenvåningen har vi byggt förråd som är speciellt framtagna för godsmottagning. Förråden är på 15 kvadratmeter och har dubbla förrådsdörrar, vilket gör att du kan ta emot leveranser direkt i ditt förråd från en leverantör. Samtidigt står det du förvarar i förrådet tryggt och säkert inlåst innanför den andra förrådsdörren.

Godsslussen rymmer ungefär två EU-pallar och både förrådet samt godsslussen har ca 2,7 meter i takhöjd. Tjänsten kostar ingenting extra. Kontakta kundservice för att boka förrådet, antingen genom att chatta direkt här på hemsidan, mejla [email protected] eller ring 020-670 670.

Ta emot leveranser tryggt och säkert på distans

Med dubbla förrådsdörrar kan vi ta emot både pallar och leveranser direkt i ditt förråd samtidigt som dina saker i förrådet står tryggt inlåsta bakom den andra rullporten. Godsslussen rymmer upp till 2 pallar.

Så fungerar det

Din speditör levererar

Leverantören kommer med din leverans och ringer på porttelefonen för att bli insläppt i byggnaden av vår kundservice.

Ställer in leveransen i ditt förråd

Leverantören använder koden du angivit för kodlåset till den yttre porten av ditt förråd och lämnar din leverans i den lilla godsslussen som finns i ditt förråd.

Du säkerställer dina varor

När du kommer till förrådet nästa gång kan du packa upp dina varor och ställa in dem direkt i ditt förråd innanför godsslussen.

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00