Anläggningar som erbjuder godsmottagning via varusluss

Här listar vi de anläggningar som erbjuder godsmottagning via varusluss. Notera att dagar och öppettider för godsmottagningen kan variera. Informationen hittar du inne på respektive anläggningssida. Max antal kolli/paket per leverans eller dag är obegränsat, men max antal per månad är 20 st. Om du har leverans av pall är det max 2 st per dag. Din leverans måste hämtas inom 24H i varuslussen. I Kallhäll får du även tillgång till sophantering när du lägger till denna tjänst i ditt avtal. Tjänsten kostar 599 kr/ månad. Kontakta vår kundservice för bokning av godsmottagning.

Hisings Backa

Exportgatan 31
422 46 Hisings-Backa

Kallhäll

Skarprättarvägen 30
176 77 Järfälla

Mölndal

Södra Ågatan 18A
431 35 Mölndal

Uddevalla Kirpen

Schillers Väg 1
451 55 Uddevalla

Uppsala

Typsnittsgatan 2
754 54 Uppsala

Västerås

Kokillgatan 5B
721 33 Västerås

Våra företagskunder berättar

Ljus i fokus

E-handelsbolaget Ljus i fokus hyr förråd hos oss i Malmö som de använder för mellanlagring av deras produkter. På så sätt har de möjlighet till snabbare leveranser för sina kunder i närområdet.

Orkla Confectionery & snacks Sverige

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Säljaren Rolf hyr förråd hos oss och förvarar till exempel skyltmaterial och varuprover.

NextStore

Säljbolaget NextStore hyr förråd hos oss i både Göteborg och Malmö. De använder våra förråd som produktlager för produktprover och exponeringsmaterial. För dem är tillgängligheten viktigt, för att komma åt sina produkter när de behöver.

Creating homes STHLM

Creating homes STHLM är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. I vår anläggning i Haninge förvarar de möbler och inredning.

Lindeborg VVS

Egenföretagaren Halldor har arbetat i 35 år inom VVS-branschen. Han har drivit eget företag sedan 6 år tillbaka och hyr förråd i vår anläggning Malmö Hyllie. Där förvarar han material och verktyg.

Sprio Rekrytering och Bemanning

I Tumba hyr rekryteringsbolaget Sprio ett av våra populäraste förrådtyper bland företagare. De använder sitt förråd för förvaring av säsongsbaserat kontorsmaterial.

Palmér redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klienters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.

Green Spruce

E-handelsbolaget Green Spruce hyr flera förråd hos oss i Solna som mellanlager av deras pappersprodukter. Genom att hyra förråd hos oss möjliggör de för snabbare leveranser till deras kunder.

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00