Förvara dina produkter hos oss

Reklamprodukter, profilprodukter och FMCG. Behov är många och vi har förråd för ditt företags.

Vi erbjuder alltid

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Säkra förråd nära dig

25 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Hitta förråd när dig

Förvara skrymmande reklamprodukter

Skrymmande reklamprodukter som behövs på mässor och andra tillställningar kanske inte behöver vara tillgängliga dagligen. Då är det ett ypperligt tillfälle att hyra ett förråd av oss för en längre eller kortare tid.

I våra förråd skapar du ordning och reda på dina produkter. Här kan skrymmande saker förvaras tills de behövs. Du har alltid tillgång till ditt förråd, så du kan hämta dina produkter på väg till mässan eller mötet. Enkelt och smidigt. Använd utrymmet på kontoret till saker du behöver mer frekvent istället.

Lagra profilprodukter som tar plats

Alla våra förrådstyper passar lika bra som lager för pennor, för kläder eller andra profilprodukter. Våra anläggningar har hiss, vilket gör det enkelt att hämta och lämna produkter i ditt lager oavsett storlek och vikt.

Vi erbjuder även leveransmottagning, där vi hjälper dig att ta emot din leverans när du inte kan vara på plats. Läs mer om leveransmottagning här.

Tryggt och säkert

Du kan alltid känna dig lugn över att dina varor är i säkert förvar. Du kan enkelt fylla ditt förråd, låsa och gå därifrån och sedan komma tillbaka när som helst. Inuti anläggningarna har vi kameror uppsatta som vakar över förråden när du är ute och jobbar. Om du har funderingar på hur stort förråd du behöver kan du alltid kontakta kundservice eller läsa mer på länken nedan om förråd för företag.

Förråd för FMCG-företag

FMCG är en förkortning tagen från engelskan och står för Fast-Moving Consumer Goods. Varor som ofta räknas in i den här kategorin är relativt billiga produkter som säljs snabbt till exempel hushållsartiklar som toalettpapper och diskmedel.

FMCG-företag jobbar ofta med säljare som förmedlar dessa produkter till återförsäljare och det är inte alltid helt enkelt för en säljare att hitta utrymme eller plats för sina varor. Det är här vi på 24Storage kan hjälpa till och erbjuder förråd för FMCG på en mängd strategiska platser runt om i Sverige.

Våra förrådstyper, oavsett storlek, passar perfekt för FMCG-produkter och samtliga förråd är lätta att komma åt. Det finns lastvagnar att nyttja på alla våra anläggningar. Skulle du behöva ett förråd med bilaccess så finns det på flera av våra anläggninar. Boka direkt här på sidan eller kontakta kundtjänst så hjälper vi till att hitta ett förråd som passar just dig.

Vilka har tillgång till mitt FMCG-förråd?

Det är bara du som har tillgång till ditt förråd. Alla våra kunder får en personlig accesskod och förrådet låses med ett unikt cylinderlås där endast du har en uppsättning nycklar.

Om du väntar på en leverans av FMCG-varor och inte kan vara på plats och ta emot dem kan du alltid lägga till tjänsten Leveransmottagning som finns på flera anläggningar. Vi tar emot din leverans åt dig under tiden du jobbar.

Ordning och reda

Många av våra företagskunder önskar en god översikt av varorna i förrådet. För FMCG-säljare vet vi att det är viktigt att snabbt och enkelt kunna hitta rätt varor, så du har en bra översikt om vad som finns på lager. Du kan själv montera hyllplan i förrådet för att skapa en god inventariebild över dina produkter och varor.

Ska du sälja godis eller mat och behöver lagerplats?

När man jobbar som försäljare och säljer godis, kakor, konfektyr och annat ätbart kan det vara svårt att hitta en lagerplats åt sina produkter. Det ska vara säkert, ha smidig access, rätt temperatur så att produkten håller sig bra och det ska helst vara lagom stort så att du får plats med dina produkter.

Vi på 24Storage är experter på förvaring och kan hjälpa dig hitta ett lagerutrymme som passar just dig och din verksamhet. Har du tankar eller funderingar så tveka inte att kontakta vår kundservice så hjälper vi till att hitta en lagerlösning. Du kan också boka ditt förråd snabbt och smidigt direkt här på sidan.

Vilken förrådstyp passar när du ska förvara kakor och annan konfektyr?

Choklad ska, till exempel, inte förvaras i temperaturer under 10 grader, så därför rekommenderar vi att du väljer ett isolerat förråd om du ska förvara choklad. Om det är godis, chips eller popcorn du ska förvara fungerar alla våra förrådstyper lika bra.

Det kan vara svårt att veta vilken storlek man ska välja på förrådet och det styrs givetvis av hur mycket varor du ska förvara. Av erfarenhet vet vi att många key account managers och försäljare som säljer godis och konfektyr behöver få in lastpallar i sitt förråd. En lastpall är 80×120 cm. Om du vill få plats med en sådan i förrådet rekommenderar vi ett större förråd från 6 kvadratmeter och uppåt med rulldörr. Rulldörrarna är mellan 100–240 cm breda, vilket gör att du enkelt kan skjuta in och ut lastpallen med en pallastare. Förråd som är mindre än 6 kvadratmeter har en standarddörr som har en bredd på 90 cm.

Vilka har tillgång till ditt företagsförråd?

Det är endast du som har tillgång till ditt förråd. Alla våra kunder får en personlig accesskod och förrådet låses med ett unikt cylinderlås där endast du har en uppsättning nycklar. Om du vill kunna ta emot leveranser kan du lägga till tjänsten Levereansmottagning. Läs mer om leveransmottagning här.

Boka förråd för dina varor idag

Det kan vara svårt att veta hur stort förråd man behöver för att förvara sina företagsprodukter. Behöver du hjälp kan du enkelt chatta med kundservice här på hemsidan.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån