Förvara dina produkter hos oss

Reklamprodukter, profilprodukter och FMCG. Behov är många och vi har förråd för ditt företags.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Hitta förråd nära dig

Lagra profilprodukter och ta emot leveranser

Hos oss kan du enkelt förvara och lagra dina produkter. Vi kan dessutom ta emot dina leveranser. Vi erbjuder olika typer av godsmottagning på flera av våra förrådsanläggningar. Fokusera på dina kunder så fixar vi leveranserna.

Förvara skrymmande reklamprodukter

Vi har förråd i flera olika storlekar och dimensioner på så sätt kan du enkelt förvara stora och skrymmande reklamprodukter. Allt från mässmaterial, skyltmaterial till reklamprodukter får plats i våra förråd. Du har tillgång på de allra flesta mellan 05-23, 365 dagar om året.

Urval av kundomdömen - Google Reviews

Funkar hur smidigt som helst. Från bokning på internet till hantering med låskolv, inte behövt ta kontakt med en enda personal än. Hyrt i ca 5 månader.

Martin S · Juli, 2020

24Storage Orminge

Brilliant! After experiencing self storage elsewhere coming to 24 Storage was just so much better. Decent prices, fast answers from their customer service and very easy access, clean bright and modern.

Greg A · April, 2021

24Storage Uppsala

Inget krångel. Lätt att få tillgång till förrådet dygnet runt. Enkelt att avsluta hyresperioden och återlämna förrådet.

Lars L · Juli, 2020

24Storage Tumba

Hur stort förråd behöver du?

Av erfarenhet vet vi att många key account managers och försäljare behöver få in lastpallar i sitt förråd. En lastpall är 80x120 cm. Då rekommenderar förråd från 6 kvadratmeter och uppåt med rulldörr. Rulldörrarna är mellan 100–240 cm breda, vilket gör att du enkelt kan skjuta in och ut lastpallen med en palldragare. Förråd som är mindre än 6 kvadratmeter har en standarddörr med bredd på 90 cm.

Isolerat förråd eller kallförråd?

Alla våra förrådsanläggningar klimatkontrolleras på distans. På så sätt kan vi reglera luftfuktighet och temperatur i förråden så dina produkter alltid förvaras i rätt klimat. Vi har även förråd utan isolering där du kan förvara produkter som inte är känsliga för temperaturförändringar.

Våra företagskunder berättar

Ordning och reda

Många av våra företagskunder önskar en god översikt av varorna i förrådet. För säljare vet vi att det är viktigt att snabbt och enkelt kunna hitta rätt varor, så du har en bra översikt om vad som finns på lager. Du kan själv montera hyllor i förrådet för att skapa en god inventariebild över dina produkter och varor.

Vilka har tillgång till mitt förråd?

Det är bara du som har tillgång till ditt förråd. Alla våra kunder får en personlig accesskod och förrådet låses med ett unikt cylinderlås där endast du har en uppsättning nycklar. Är ni flera på företaget som behöver ha tillgång till förrådet går det att ordna med kombinations eller kodlås till förrådet.

Så här fungerar det att hyra förråd

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med accesskod skickad till din mejl får du tillgång direkt till förrådet.

Har du frågor?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Om hur det fungerar

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Förråd för FMCG-företag

FMCG är en förkortning tagen från engelskan och står för Fast-Moving Consumer Goods. Varor som ofta räknas in i den här kategorin är relativt billiga produkter som säljs snabbt till exempel hushållsartiklar som toalettpapper och diskmedel.

FMCG-företag jobbar ofta med säljare som förmedlar dessa produkter till återförsäljare och det är inte alltid helt enkelt för en säljare att hitta utrymme eller plats för sina varor. Det är här vi på 24Storage kan hjälpa till och erbjuder förråd för FMCG på en mängd strategiska platser runt om i Sverige.

Våra förrådstyper, oavsett storlek, passar perfekt för FMCG-produkter och samtliga förråd är lätta att komma åt. Det finns lastvagnar att nyttja på alla våra anläggningar. Skulle du behöva ett förråd med bilaccess så finns det på flera av våra anläggningar. Boka direkt här på sidan eller kontakta kundtjänst så hjälper vi till att hitta ett förråd som passar just dig.

Ska du sälja godis eller mat och behöver lagerplats?

När man jobbar som försäljare och säljer godis, kakor, konfektyr och annat ätbart kan det vara svårt att hitta en lagerplats åt sina produkter. Det ska vara säkert, ha smidig access, rätt temperatur så att produkten håller sig bra och det ska helst vara lagom stort så att du får plats med dina produkter.

Vi på 24Storage är experter på förvaring och kan hjälpa dig hitta ett lagerutrymme som passar just dig och din verksamhet. Har du tankar eller funderingar så tveka inte att kontakta vår kundservice så hjälper vi till att hitta en lagerlösning. Du kan också boka ditt förråd snabbt och smidigt direkt här på sidan.

Vilken förrådstyp passar när du ska förvara kakor och annan konfektyr?

Choklad ska, till exempel, inte förvaras i temperaturer under 10 grader, så därför rekommenderar vi att du väljer ett isolerat förråd om du ska förvara choklad. Om det är godis, chips eller popcorn du ska förvara fungerar alla våra förrådstyper lika bra.