FÖRVARA VERKTYG & ARBETSREDSKAP HOS OSS

När du hyr förråd för företag av oss på 24Storage kan du lägga din tid och energi på att utveckla företaget istället.

Vi erbjuder alltid

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Trygga och säkra förråd

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Ingen bindingstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Hitta förråd nära dig

Känn dig trygg och säker när du förvarar dina verktyg

Att förvara verktyg hos oss på 24Storage är ofta säkrare än en skåpbil, garage eller verktygsbod. Samtliga av våra anläggningar har larm och kameraövervakas. Alla kunder får en personlig accesskod och förrådet låses med ett unikt cylinderlås. För din säkerhet som kund har vi gjort försäkringsskydd obligatoriskt för alla våra kunder. Vi har dessutom framtagit ett försäkringsarrangemang som är heltäckande vid förvaring.

Enklare för hantverkare med bilaccess

Flera av våra anläggningar har förråd där du kan backa upp bilen ända fram till dörren, så kallad bilaccess. Extra smidigt för dig som hantverkare då du kan förvara dina verktyg i ett lagerutrymme under natten, hämta dem på morgonen på väg till arbetet och lämna tillbaka dem på kvällen.

Andra företag som hyr förråd hos 24Storage

Hyllsystem

I våra förråd har du också möjligheten att sätta in ditt egna hyllsystem där var sak har sin plats. På så sätt hittar du enkelt det du söker när du behöver det. 24Storage finns på flera ställen runtom i Sverige så att du kan hitta ett förråd som passar just dig och ditt företag.

Så här fungerar det att hyra förråd

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med accesskod skickad till din mejl får du tillgång direkt till förrådet.

Har du frågor?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Om hur det fungerar

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

FÖRRÅD FÖR HANTVERKARE

Som hantverkare kan du förvara dina verktyg, arbetsredskap och byggnadsmaterial hos oss på 24Storage. Arbetsverktyg är ofta värda mycket pengar och därför stöldbegärliga. De kan även vara sällsynta och svåra att få tag på. De kanske rentav behöver specialbeställas, vilket betyder att ett förlorat verktyg kan bli extra dyrt om du inte kan utföra det jobb du lovat.

Att förvara sin verktyg hos oss på 24Storage är ofta säkrare än att förvara dina verktyg eller arbetsredskap i en skåpbil, garage eller verktygsbod då våra anläggningar har larm- och videoövervakning dygnet runt. Andra fördelar med att förvara dina verktyg i en förrådslösning är du slipper ha dina verktyg i hemmet, i bilen eller på kontoret där det tar onödig plats eller riskerar att gå sönder.