FÖRVARA VERKTYG & ARBETSREDSKAP HOS OSS

När du hyr förråd för företag av oss på 24Storage kan du lägga din tid och energi på att utveckla företaget istället.

FÖRRÅD FÖR HANTVERKARE

Du som hantverkare kan förvara dina verktyg, arbetsredskap och byggnadsmaterial hos oss på 24Storage. Arbetsverktyg är ofta värda mycket pengar och därför stöldbegärliga. De kan även vara sällsynta och svåra att få tag på. De kanske rentav behöver specialbeställas, vilket betyder att ett förlorat verktyg kan bli extra dyrt om du inte kan utföra det jobb du lovat.

Att förvara sin verktyg hos oss på 24Storage är ofta säkrare än att förvara dina verktyg eller arbetsredskap i en skåpbil, garage eller verktygsbod då våra anläggningar har larm- och videoövervakning dygnet runt. Andra fördelar med att förvara dina verktyg i en förrådslösning är du slipper ha dina verktyg i hemmet, i bilen eller på kontoret där det tar onödig plats eller riskerar att gå sönder.

Vi erbjuder alltid

Förråd mellan 1-40+ kvm

Tack vare vår flexibilitet och förrådsvariation har vi företagskunder som använder våra förråd som lager, arkivering eller förvaring av maskiner och verktyg.

Säkra förråd nära dig

Vi finns på 24 förrådsanläggningar i Sverige. De flesta av dem har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Förråden är insynsskyddade och anläggningarna larmade och kameraövervakade.

Flexibla avtal

Vi har alltid bra erbjudanden på många av våra förråd. Givetvis inte heller någon bindningstid eller uppläggningsavgift. Du bokar enkelt direkt online eller via kundservice.

Hyllsystem

I våra förråd har du också möjligheten att sätta in ditt egna hyllsystem där var sak har sin plats. På så sätt hittar du enkelt det du söker när du behöver det. 24Storage finns på flera ställen runtom i Sverige så att du kan hitta ett förråd som passar just dig och ditt företag.

ENKLARE FÖR HANTVERKARE MED BILACCESS

Flera av våra anläggningar har förråd där du kan backa upp bilen ända fram till dörren, så kallad bilaccess. Detta är särskilt smidigt för dig som hantverkare då du kan förvara dina verktyg i ett lagerutrymme under natten, hämta dem på morgonen på väg till arbetet och lämna tillbaka dem på kvällen.

KÄNN DIG TRYGG OCH SÄKER

24Storage har självklart säkerhet som högsta prioritet på alla våra anläggningar. Verktyg är dyrt och stöldbegärligt och därför har vi gjort försäkringsskydd obligatoriskt för alla våra kunder. Det är endast de kontaktpersoner som du anger som har tillgång till ditt förråd. Alla kunder får en personlig accesskod och förrådet låses med ett unikt cylinderlås. Naturligtvis kan du ändra kontaktpersoner under din hyresperiod.

Boka förråd för verktygsförvaring idag

Har du speciella önskemål eller behöver tips och råd när det kommer till förvaring så tveka inte att kontakta kundservice som mer än gärna hjälper dig.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån