Flyttförvara hos oss

Flytt och förvaring går ofta hand i hand. Vi finns till för att underlätta när du behöver extra utrymme.

Förvara under flytten

Att ha någonstans att förvara möbler och annat under en flytt kan göra din flytt enklare. Speciellt om ditt inflyttningsdatum inte riktigt stämmer överens med ditt utflyttningsdatum. 24Storage erbjuder flyttförvaring runt om i Sverige och i olika storlekar. Du kan ofta reservera ett förråd upp till 30 dagar innan du behöver det och du kan enkelt byta till ett mindre eller ett större förråd vid behov. Du får plats med mer än du tror i ett förråd. Oavsett om du bor i en 1:a eller i en villa har vi förrådet som passar just dig och dina behov.

Förvara möbler mellan flytt

Du har säkert varit med om trasslet som uppkommer vid en flytt. Med ett förråd hos oss på 24Storage slipper du förvara dina möbler hos vänner eller familj medan du fixar i ordning ditt nya boende. Dessutom slipper du tänka på säkerheten när det gäller dina saker, den sköter vi med våra säkra förråd. Du bokar ditt förråd enkelt här på vår hemsida där du samtidigt väljer vilken storlek du behöver samt vilken typ av försäkring du behöver. Om du vill se förrådet innan du bokar så ger kundservice dig mer än gärna en rundtur.

Hyr förråd och magasinering helt enkelt

Vi erbjuder enkel och smidig förvaring före, under och efter din flytt. Du bestämmer helt själv hur länge du vill hyra ditt förråd. Vi har ingen bindningstid, dolda kostnader eller uppläggningsavgift. Hyr förråd hos 24Storage helt enkelt.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med accesskod via email får du tillgång till förrådet direkt.

Har du frågor?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Om hur det fungerar

Checklista vid flytt

Många som hyr förråd hos oss gör det i samband med en flytt. Vi har samlat en enkel lista som du kan följa när du påbörjar din flytt för att se till att du inte missar något.

Packningstips - 15 snabba tips när du flyttpackar

Det finns en uppsjö med olika sätt att flyttpacka på och oftast lär man av sina misstag efter första flytten. Men för att underlätta har vi samlat 15 stycken snabba tips som du kan tänka på när du flyttpackar.

Urval av kundomdömen - Google Reviews

Funkar hur smidigt som helst. Från bokning på internet till hantering med låskolv, inte behövt ta kontakt med en enda personal än. Hyrt i ca 5 månader.

Martin S · Juli, 2020

24Storage Orminge

Brilliant! After experiencing self storage elsewhere coming to 24 Storage was just so much better. Decent prices, fast answers from their customer service and very easy access, clean bright and modern.

Greg A · April, 2021

24Storage Uppsala

Inget krångel. Lätt att få tillgång till förrådet dygnet runt. Enkelt att avsluta hyresperioden och återlämna förrådet.

Lars L · Juli, 2020

24Storage Tumba

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00