Hyra förråd som privatperson

24Storage hjälper till med smart förvaring utanför hemmet. Vi finns på 25 olika anläggningar runt om i Sverige där 7000 privat- och företagskunder hyr förråd hos. Välkommen!

Behöver du mer plats?

Ska du renovera, flytta eller behöver du helt enkelt bara mer plats? Det finns många anledningar till att man kan behöva hyra förråd. Oavsett din anledning så finns det en lösning. Vi vill göra det så enkelt som möjligt att hyra förråd, så du kan lägga din tid på annat. Hur länge du vill hyra förrådet är helt upp till dig, vare sig det är två månader eller två år så är du varmt välkommen att förvara dina ägodelar hos oss. Vi lovar att ta väl hand om dem.

⭐⭐⭐⭐

Bra och säker säker förrådsbyggnad. Bra och enkel planlösning, lätt att hitta rätt bland alla dörrar.

Teknikgatan 5, 504 62 Borås, Sweden
Google • 24Storage • Erik S • 2018-01-15

Så enkelt är det att boka förråd

Steg 3

Gå till kassan. Välj datum när du vill flytta in i ditt förråd och hur du vill betala. Hos oss kan du betala med kort, faktura eller Swish - valet är ditt.

Steg 1

Börja med att välja en geografisk plats som passar dig till exempel nära hemmet eller nära jobbet.

Steg 2

Välj sen en storlek som passar dig och dina behov. Skulle du vilja ändra förrådsstorlek i efterhand är det inga problem - vi hjälper dig med det kostnadsfritt.

Hitta förråd nära dig

Hyr extra förvaring hos oss

Låt inte dina flyttkartonger stå och damma hemma. Ställ in det som du inte använder just nu hos oss och få mer rum hemma för det som du verkligen använder.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån