Cykelförvaring

Oavsett hur många cyklar du har hemma behöver du någon typ av förvaringsutrymmme. Du kan förvara din cykel hos oss eller göra rum hemma genom att hyra ett förråd.

Cykelgarage eller cykelkonst på väggen?

Cykelförvaring är ett oundvikligt behov när du köper en cykel. Du måste förvara din cykel någonstans. Men att förvara den utomhus, lutad mot en vägg eller låst i en lyktstolpe är oftast inte en optimal lösning. Om du gör det så blir din cykel utsatt för hårt väder som kan skada olika komponenter och påverka cykelns livslängd.

Därför är förvaring inomhus att föredra. I ditt hus, lägenhet, garage eller redskapshus. Det finns ett överflöd av lösningar, allt från snygga väggfästen som låter dig visa upp din cykel som konst, till ett enkelt cykelställ. För att få plats med detta kan du behöva skapa mer utrymme. Förvara då med fördel de sakerna hos oss på 24Storage och skapa plats för ditt cykelintressse där hemma.

Vi erbjuer alltid

50% i två månader

Vi har alltid bra erbjudanden, till exempel 50% rabatt i två månader på många av våra förråd. Givetvis inte heller någon bindningstid eller uppläggningsavgift. Du bokar enkelt direkt online eller via kundservice.

Säkra förråd nära dig

Vi finns på 24 förrådsanläggningar i Sverige. De flesta av våra anläggningar har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Förråden är insynsskyddade och anläggningarna larmade och kameraövervakade.

Förråd mellan 1-40+ kvm

Tack vare vår flexibilitet och förrådsvariation har vi privatkunder i alla åldrar och livssituationer samtidigt som företagskunder använder våra förråd som lager, arkivering eller förvaring av maskiner och verktyg.

Kolla in vårt cykelrum för inspiration!

Tillsammans med Happyride.se hjälpte vi Alec att skapa plats för ett större liv genom att förvara saker i hans hem som tog onödig plats. För att inspirera fler till att göra plats hemma för det man bryr sig mest om förvandlade vi ett avlastningsrum till ett cykelrum. Ett rum med allt Alec behöver för att sätta igång med nästa retrobygge.

Säsongsförvara din cykel

Är du är en säsongscyklare? Det vill säga att du cyklar mest på sommarhalvåret och ställer undan din cykel på vintern? Då kan du ställa in din cykel hos oss för att spara plats.

Bra att tänka på när du ställer undan din cykel på vintern är att lätta lite på luften ur däcken. På så sätt undviker du onödigt slitage på gummi och ventil. Det är också bra att snurra vid tillfälle på hjulen för att undvika att däcken tappar sin form.

När du tar fram din cykel till våren är det bra att pumpa däcken ordentligt. Ge din cykel lite extra kärlek. Tvätta av och olja in kedja samt kugghjul. Dubbelkolla att bromsar och växlar fungerar som de ska innan du ger dig ut på första cykelturen!

Vi hjälper dig med att förvara din cykel

Har du inte plats hemma så kan du tryggt förvara cykeln hos oss istället. Vi ser till att den står tryggt och säkert inne hos oss när vintermörkret kommer.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån