Flyttförvara hos oss

Flytt och förvaring går ofta hand i hand. Vi finns till för att underlätta när du behöver extra utrymme.

Förvara under flytten

Att ha någonstans att förvara möbler och annat under en flytt kan göra din flytt enklare. Speciellt om ditt inflyttningsdatum inte riktigt stämmer överens med ditt utflyttningsdatum. 24Storage erbjuder flyttförvaring runt om i Sverige och i olika storlekar. Du kan ofta reservera ett förråd upp till 30 dagar innan du behöver det och du kan enkelt byta till ett mindre eller ett större förråd vid behov. Du får plats med mer än du tror i ett förråd. Oavsett om du bor i en 1:a eller i en villa har vi förrådet som passar just dig och dina behov.

Vi erbjuder alltid

50% i två månader

Vi har alltid bra erbjudanden, till exempel 50% rabatt i två månader på många av våra förråd. Givetvis inte heller någon bindningstid eller uppläggningsavgift. Du bokar enkelt direkt online eller via kundservice.

Säkra förråd nära dig

Vi finns på 24förrådsanläggingar i Sverige. De flesta av dem har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Förråden är insynsskyddade och anläggningarna larmade och kameraövervakade.

Förråd mellan 1-40+ kvm

Tack vare vår flexibilitet och förrådsvariation har vi privatkunder i alla åldrar och livssituationer samtidigt som företagskunder använder våra förråd som lager, arkivering eller förvaring av maskiner och verktyg.

Förvara möbler mellan flytt

Du har säkert varit med om trasslet som uppkommer vid en flytt. Med ett förråd hos oss på 24Storage slipper du förvara dina möbler hos vänner eller familj medan du fixar i ordning ditt nya boende. Dessutom slipper du tänka på säkerheten när det gäller dina saker, den sköter vi med våra säkra förråd. Du bokar ditt förråd enkelt här på vår hemsida där du samtidigt väljer vilken storlek du behöver samt vilken typ av försäkring du behöver. Om du vill se förrådet innan du bokar så ger kundservice dig mer än gärna en rundtur.

När det är dags att hämta dina möbler har du enkel access till ditt förråd. Med våra generösa öppettider kan du dessutom välja själv när du vill hämta dina saker.

Säker och enkel flyttförvaring

När du bokar ett förråd hos 24Storage kan du vara säker på att dina prylar är säkra. Alla våra förrådsanläggningar är larmade och har videoövervakning dygnet runt. Förråden har väggar av stål och egen port eller dörr. Förråden är insynsskyddade, vilket gör att ingen kan se utifrån vad du förvarar i dem.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån