Långtidsförvaring

Det finns många olika tillfällen där du behöver förvara tillhörigheter under en lång period. Oavsett om det är tillfälligt vid en renovering eller långvarigt vid en utlandsflytt finns vi där för dig.

Dags för äventyr? Ny tjänst i ett annat land?

Det sista du vill är att oroa dig över dina ägodelar när du reser iväg. Det kan vara stressande att behöva bestämma sig vad du ska göra med dina saker under tiden du är hemifrån oavsett om det handlar om månader eller år. Vissa gör sig av med sitt boende under tiden och då är det ett ypperligt tillfälle att förvara tillhörigheterna i ett förråd hos oss.

Fördelarna med att hyra ett förråd för långtidsförvaring är många. Att spara pengar och få sinnesro är de två av dem. Vi har listat några tips för hur du går till väga innan du packar ner dina ägodelar och ställer undan dem tills du kommer hem.

Packtips för långtidsförvaring

Hur mycket du ska förvara?

Behöver du förvara alla dina tillhöigheter eller finns det saker du vet att du inte kommer behöva framåt? Gör en rejäl rensning och därefter kan du beräkna hur stort förråd du behöver. Är du osäker finns vi tillgängliga i chatten här på hemsidan.

Packa rätt

Se över hur du packar dina saker. Se till att brytbara material är välpackade och att du staplar kartongerna rätt. De tyngsta lådorna längst ner och de lättare högre upp. Om du kan, ställ möbler och kartonger på en hylla. Plasta in alla textilier. En platspåse fungerar gott och väl.

Förvara klimatkontrollerat

Saker som är känsliga för olika klimat till exempel teknik eller trämöbler bör förvaras i ett klimatkontrollerat förråd. De flesta av våra förråd är klimatkontrollerade. Bohag bör ej fövaras i ett kallförråd, då fukt lätt tar sig in och temperaturen är beroende av vädret.

Fler magasineringstips

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

25 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Hitta förråd när dig

Förvara på bästa sätt

När du har fullt upp i livet med nya äventyr är det sista du vill att oroa dig för dina ägodelar. Vi lovar att ta hand om dina saker på bästa sätt. Vi är experter på förvaring och har stenkoll på våra förrådsanläggningar dygnet runt.

Sista tipsen för att göra din förvaring komplett

Försäkra dig rätt

Se till att du har en försäkring för dina ägodelar. Hos oss är det obligatoriskt att ha en försäkring för de saker man förvarar i förrådet. Det är en säkerhet för dig som kund om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Vi har tagit fram en skräddarsydd försäkring för just förvaring utanför hemmet som är heltäckande. Läs mer om försäkringsskydd här.

Kolla till dina tillhörigheter då och då

Be någon vän eller familjemedlem att kika till ditt förråd då och då. Den personen kan också skicka saker till dig om du behöver något som finns i förrådet när du är borta. Om du inte har någon som kan kolla till förrådet kan du ge nyckeln till oss, så kontrollerar vår ambulerande personal ditt förråd vid tillfälle.

Ordna med autogiro

Sätt din förrådshyra på autogiro. På så sätt behöver du inte oroa dig för att missa betala din förrådshyra. Vi på 24Storage har också e-faktura. Om du vet redan nu att du kommer ha dålig tillgång till internet eller svårt att kolla din mail, så är autogiro det bästa alternativet.

Fler magasineringstips

Långtidsförvara hos 24Storage medan du lever livet

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån