Magasinering av möbler

Det finns många tillfällen då du behöver möbelförvaring. Det kan handla om en kortare period under en pågående bohagsflytt eller behov av en längre förvaring om du ska bo utomlands eller studera på annan ort. Oavsett har vi en förrådslösning för ditt behov.

MÖBELFÖRVARING EFTER DINA BEHOV

Vi är experter på möbelförvaring. Oavsett om det gäller någon enstaka flyttkartong eller hela ditt bohag har vi lösningar för just dig. Vi har förråd i flera städer i södra och mellersta delarna av Sverige.

Du kanske behöver någonstans att förvara dina personliga tillhörigheter när du ska ha visning inför försäljning av din bostad? Eller behöver du plats i garaget under vintern och vill få undan din motorcykel? Det är inte bara möbelförvaring vi erbjuder utan all typ av magasinering.

När du behöver frigöra plats hemma är du välkommen att kontakta oss så kan vi skräddarsy en lösning. Vid lägenhetsbyte är korttidsmagasinering en idealisk lösning så ni slipper oroa er för förvaringen av era möbler.

Vi har även valt att göra försäkringsskydd av förvarad egendom obligatoriskt för alla kunder. Vi har framtagit en skräddarsydd försäkring som täcker inbrott, vattenläckage, skadedjursangrepp och brand. Du kan alltid känna dig säker att förvara dina ägodelar hos oss. Läs mer om försäkringsskydd här.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

25 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Hitta förråd nära dig

⭐⭐⭐⭐⭐

Inget krångel. Lätt att få tillgång till förrådet dygnet runt. Enkelt att avsluta hyresperioden och återlämna förrådet.

Länsmansvägen 13, 147 31 Tumba, Sweden
Google • 24Storage • Lars L •2020-06-30

MÖBELFÖRVARINGSTIPS

Hur stort förråd behöver du till möbelförvaring? Är du osäker på hur stor yta som krävs för dina saker så har vi lång erfarenhet av att hjälpa kunder att hitta sin storlek. Innan du bokar visar vi dig gärna runt och när du bestämt dig går vi igenom villkoren innan vi skriver kontrakt. Du får köpa ett cylinderlås för att låsa ditt förråd. Vi erbjuder även dig att ingå i vårt försäkringsarrangemang. Efter bokning får du en personlig accesskod för att komma in på anläggningen.

När det är dags att flytta in dina saker har vi gratis släpvagnutlåning på flera av våra anläggningar och du kan hämta och lämna saker alla dagar i veckan. Kom ihåg att förbereda och packa ordentligt för att få ut det mesta av din möbelförvaring. Skruva isär sängramar, ta bort skrymmande ben på bord och stolar och ska du packa i kartonger är det bäst att välja kartonger i samma storlek. Alla våra anläggningar har god ventilation och videoövervakning dygnet runt.

Enkel möbelförvaring hos 24Storage

Hos oss kan du förvara allt från mormors gamla vitrinskåp till trädgårdens utemöbler. Vi tar hand om dina saker tills du behöver dem igen.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån