Ska du renovera hemma?

Du kan enkelt förvara dina möbler hos oss tills byggdammet lagt sig.

Många av oss kommer någon gång i livet att renovera hemma. Hur mycket du renoverar är helt upp till dig. Det kan vara allt från en totalrenovering till att endast måla om i ett rum. Men när man väl börjat så blir det ofta ett större projekt än vad som var planerat.

Hur du kan underlätta renoveringen?

Planera

Vårt första tips är att planera, men också tänka igenom era renoveringsidéer innan renovationen startar. Om du inte har råd att anlita ett proffs som en arkitekt eller inredningsarkitekt, kan du experimentera med dina idéer på egen hand. Köp sprayfärg, måttband och tejp. Med dessa kan du t.ex spraya en illustration på väggen av ett nytt fönstret eller tejpa på golvet där den nya väggen kommer vara.

Rätt firma

Vårt andra tips är att anlita rätt firma. Ta in olika offerter från flera byggbolag och få en uppskattning av vad det kommer kosta, men också hur lång tid det kommer ta. Om det kommer ta lång tid innan allt är klart kan det vara en bra idé att hyra ett förråd under tiden. Där kan du ställa in alla möbler som är i vägen under renoveringen för att slippa bo i ett byggkaos.

Var på plats

Det tredje tipset vi har är att vara på plats och se hur det blir. Det finns inget bättre än en god kommunikation för en lyckad renovering. Spendera mycket tid hemma så du kan säkerställa att det blir precis så fint som du vill ha det. Renoverar du i en lägenhet bör du kolla upp med fastighetsskötaren hur det fungerar med att stänga av vatten och el, så du är redo om det är dags.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

25 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund

Hitta förråd nära dig

Du renoverar, vi förvarar möblerna

Vi hjälper till med förvaringen under renoveringen av till exempel huset eller lägenheten. Hur länge du vill hyra förrådet bestämmar du helt själv. Vi har lösningar som passar ditt behov.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån