Ska du renovera hemma?

Du kan enkelt förvara dina möbler hos oss tills byggdammet lagt sig.

Många av oss kommer någon gång i livet att renovera hemma. Hur mycket du renoverar är helt upp till dig. Det kan vara allt från en totalrenovering till att endast måla om i ett rum. Men när man väl börjat så blir det ofta ett större projekt än vad som var planerat.

Hur kan du underlätta renoveringen?

1. Planera

Vårt första tips är att planera, men också tänka igenom era renoveringsidéer innan renovationen startar. Om du inte har råd att anlita ett proffs som en arkitekt eller inredningsarkitekt, kan du experimentera med dina idéer på egen hand. Köp sprayfärg, måttband och tejp. Med dessa kan du t.ex spraya en illustration på väggen av ett nytt fönstret eller tejpa på golvet där den nya väggen kommer vara.

2. Rätt firma

Vårt andra tips är att anlita rätt firma. Ta in olika offerter från flera byggbolag och få en uppskattning av vad det kommer kosta, men också hur lång tid det kommer ta. Om det kommer ta lång tid innan allt är klart kan det vara en bra idé att hyra ett förråd under tiden. Där kan du ställa in alla möbler som är i vägen under renoveringen för att slippa bo i ett byggkaos.

3. Var på plats

Det tredje tipset vi har är att vara på plats och se hur det blir. Det finns inget bättre än en god kommunikation för en lyckad renovering. Spendera mycket tid hemma så du kan säkerställa att det blir precis så fint som du vill ha det. Renoverar du i en lägenhet bör du kolla upp med fastighetsskötaren hur det fungerar med att stänga av vatten och el, så du är redo om det är dags.

Vi erbjuder alltid

50% i två månader

Vi har alltid bra erbjudanden, till exempel 50% rabatt i två månader på många av våra förråd. Givetvis inte heller någon bindningstid eller uppläggningsavgift. Du bokar enkelt direkt online eller via kundservice.

Säkra förråd nära dig

Vi finns på 24 förrådsanläggningar i Sverige. De flesta av dem har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Förråden är insynsskyddade och anläggningarna larmade och kameraövervakade.

Förråd mellan 1-40+ kvm

Tack vare vår flexibilitet och förrådsvariation har vi privatkunder i alla åldrar och livssituationer samtidigt som företagskunder använder våra förråd som lager, arkivering eller förvaring av maskiner och verktyg.

Du renoverar, vi förvarar möblerna

Vi hjälper till med förvaringen under renoveringen av till exempel huset eller lägenheten. Hur länge du vill hyra förrådet bestämmar du helt själv. Vi har lösningar som passar ditt behov.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån