Lev ett större liv som senior

Hos oss kan du enkelt förvara saker du inte har plats för hemma. Vi har förråd för dig som är pensionär och behöver mer utrymme.

Behov av förråd som pensionär?

Det finns många stadier i livet där brist på yta och förvaring är ett faktum, om inte allt för ovanligt även när man är senior och lever livet som pensionär. Flera kommer till insikt när alla barn har flyttat ut ur hemmet att det är dags att flytta till något nytt och kanske mindre. Det kan vara svårt att få plats med allt som du samlat på dig under årens gång. Mycket av det du har hemma kanske du inte vill, kan kasta eller sälja. Många på ålderns höst bestämmer sig dessutom för att flytta eller resa utomlands under en längre tid och behöver någonstans att förvara sina saker under tiden. Vi har därför flera lösningar för alla behov, kort som långt, stort som litet. 24Storage har förråd för dig som pensionär och behöver mer utrymme utanför hemmet.

Boka förråd med seniorrabatt

För att du ska kunna lägga din tid och pengar på något roligare än förvaring har vi tillsammans med Smart Senior tagit fram en seniorrabatt. Som medlem får du 10% rabatt förrådshyran i 12 månader.

Vi erbjuder alltid

Förråd mellan 1-40+ kvm

Tack vare vår flexibilitet och förrådsvariation har vi privatkunder i alla åldrar och livssituationer. Samtidigt som företagskunder använder våra förråd som lager, arkivering eller förvaring av maskiner och verktyg.

Säkra förråd nära dig

Vi finns på 24 förrådsanläggningar i Sverige. De flesta av dem har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Förråden är insynsskyddade och anläggningarna larmade och kameraövervakade.

50% i två månader

Vi har alltid bra erbjudanden, till exempel 50% rabatt i två månader på många av våra förråd. Givetvis inte heller någon bindningstid eller uppläggningsavgift. Du bokar enkelt direkt online eller via kundservice.

Vi har plats för det du älskar

Allt från en kortvarig förvaring under själva flytten eller en permanent förvaring som ett komplement till ditt boende för exempelvis säsongsprylar som skidor, utemöbler, däck eller vinterkläder.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån