Ett större studentboende

Som student bor man ofta trångt eller hoppar mellan boenden. Hos oss kan du enkelt förvara saker som du inte har plats för där du bor.

Förråd och magasinering för dig som student

Att studera är både roligt och utvecklade, men även stundvis stressigt och tidskrävande. Vi vill att du ska kunna utnyttja tiden maximalt till dina studier och inte behöva lägga massa onödig tid på att leta förvaringslösningar när du inser att du inte har plats för alla dina saker i ditt studentboende.

Oavsett om du bor trångt i en studentlägenhet, i kollektiv eller som inneboende så är bristen på förvaring ofta ett faktum. Vi på 24Storage har förråd i alla möjliga storlekar till förmånliga priser som är perfekt för dig som är student!

Studentrabatt på förråd och magasinering

Även om vi redan är prisvärda vet vi om att ekonomin som student inte är en dans på rosor. Därför får du 30% rabatt på förrådshyran i upp till 6 månader i samarbete med Mecenat och Studentkortet. Ange din rabattkod vid bokningen.

Boka förråd och få mer plats för studierna!

Slipp oroa dig över vart dina saker ska ta vägen. Lägg din tid på dina studier och låt oss ta hand om dina prylar under tiden. Vi har 11 500 förråd finns på flera ställen runt om i Sverige.

Urval av kundomdömen - Google Reviews

Funkar hur smidigt som helst. Från bokning på internet till hantering med låskolv, inte behövt ta kontakt med en enda personal än. Hyrt i ca 5 månader.

Martin S · Juli, 2020

24Storage Orminge

Brilliant! After experiencing self storage elsewhere coming to 24 Storage was just so much better. Decent prices, fast answers from their customer service and very easy access, clean bright and modern.

Greg A · April, 2021

24Storage Uppsala

Inget krångel. Lätt att få tillgång till förrådet dygnet runt. Enkelt att avsluta hyresperioden och återlämna förrådet.

Lars L · Juli, 2020

24Storage Tumba

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00