Ett större studentboende

Som student bor man ofta trångt eller hoppar mellan boenden. Hos oss kan du enkelt förvara saker som du inte har plats för där du bor.

STUDENT & 24STORAGE = MATCH

Att studera är både roligt och utvecklade, men även stundvis stressigt och du kanske ofta sitter djupt nersjunken i böckerna. Därför ska du inte behöva lägga massa onödig tid på att leta förvaringslösningar när du inser att du inte har plats för alla dina saker i ditt studentboende.

Oavsett om du bor trångt i en studentlägenhet, i kollektiv eller som inneboende så är bristen på förvaring ofta ett faktum. Vi på 24Storage har förråd i alla möjliga storlekar till förmånliga priser som är perfekt för dig som är student!

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

25 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Hitta förråd nära dig

Som student får du rabatt!

Även om vi redan är prisvärda vet vi om att ekonomin som student inte är en dans på rosor. Därför får du 30% rabatt på förrådshyran i upp till 6 månader i samarbete med Mecenat. Ange din rabattkod vid bokningen.

Boka förråd och få mer plats för studierna!

Slipp oroa dig över vart dina saker ska ta vägen. Lägg din tid på dina studier och låt oss ta hand om dina prylar under tiden. Vi finns på flera olika förrådsanläggningar i Sverige.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån