Ett större studentboende

Som student bor man ofta trångt eller hoppar mellan boenden. Hos oss kan du enkelt förvara saker som du inte har plats för där du bor.

STUDENT & 24STORAGE = MATCH

Att studera är både roligt och utvecklade, men även stundvis stressigt och du kanske ofta sitter djupt nersjunken i böckerna. Därför ska du inte behöva lägga massa onödig tid på att leta förvaringslösningar när du inser att du inte har plats för alla dina saker i ditt studentboende.

Oavsett om du bor trångt i en studentlägenhet, i kollektiv eller som inneboende så är bristen på förvaring ofta ett faktum. Vi på 24Storage har förråd i alla möjliga storlekar till förmånliga priser som är perfekt för dig som är student!

Vi erbjuder alltid

50% i två månader

Vi har alltid bra erbjudanden, till exempel 50% rabatt i två månader på många av våra förråd. Givetvis inte heller någon bindningstid eller uppläggningsavgift. Du bokar enkelt direkt online eller via kundservice.

Säkra förråd nära dig

Vi finns på 24 förrådsanläggningar i Sverige. De flesta av våra anläggningar har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Förråden är insynsskyddade och anläggningarna larmade och kameraövervakade.

Förråd mellan 1-40+ kvm

Tack vare vår flexibilitet och förrådsvariation har vi privatkunder i alla åldrar och livssituationer samtidigt som företagskunder använder våra förråd som lager, arkivering eller förvaring av maskiner och verktyg.

Som student får du rabatt!

Även om vi redan är prisvärda vet vi om att ekonomin som student inte är en dans på rosor. Därför får du 30% rabatt på förrådshyran i upp till 6 månader i samarbete med Mecenat. Ange din rabattkod vid bokningen.

Boka förråd och få mer plats för studierna!

Slipp oroa dig över vart dina saker ska ta vägen. Lägg din tid på dina studier och låt oss ta hand om dina prylar under tiden. Vi finns på flera olika förrådsanläggningar i Sverige.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån