Hyr MC-förvaring hos oss

Har du inte tillräcklig plats för din motorcykel hemma? 24Storage hyr ut förråd för MC-förvaring anpassat efter just ditt behov.

Spara plats i garaget med ett MC-förråd

Oavsett var du bor ska du kunna ha tillgång till ett säkert MC-förråd där du kommer åt din motorcykel när du själv vill. Detta kan vara ett sätt att spara plats i garaget hemma. Hos 24Storage är det en smidig process att hyra garage eller förråd till motorcykelförvaring och vi står alltid till förfogande om du har frågor som rör våra förråd och erbjudanden.

Säker vinterförvaring av MC

När du vinterförvarar din motorcykel hos 24Storage är det viktigt att du känner dig trygg och säker. Därför är det ingen annan än du själv som har tillgång till ditt MC-garage och alla gemensamma lokaler kameraövervakas samtidigt som de är välupplysta dygnet runt. Sammantaget innebär det att ditt motorcykelförråd hos oss ofta är säkrare än garage man har tillgång till i anslutning till sitt boende.
Tänk på att du måste ha en egen försäkring, tömma tanken på din MC och avlägsna övriga vätskor innan du ställer in den i förrådet.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

25 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Hitta förråd nära dig

Hur stort MC-garage behöver du?

Erfarenheten säger oss att din motorcykel behöver någonstans mellan 4.5 kvadratmeter och 12 kvadratmeter förrådsutrymme. Naturligtvis är det beroende på din MC:s storlek. Du kan både lämna och hämta din motorcykel när du vill under anläggningens öppettider.

Förvara din motorcykel hos oss 24Storage

Har du några frågor rörande motorcykelförvaring? Inga problem. Vi hjälper gärna till och vägleder så att du hittar rätt förvaring för din motorcykel. Boka direkt här på sidan eller hör av dig på 020 - 670 670. Du kan också använda chatten där vi alltid står till förfogande för rådgivning.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån