Så fungerar det

Undrar du över hur det går till att hyra förråd? Inga problem, här går vi igenom allt kring hur du bokar ett förråd och vad som sker när du har genomfört bokningen.

Se hur enkelt det är att hyra förråd

Hur du bokar ditt förråd

Steg 1

Boka enkelt på vår hemsida när du hittat ett förråd som passar dig.

Steg 2

Flytta in! Din personliga accesskod skickas till din email.

Steg 3

Har du frågor finns kundservice redo med branschens längsta öppettider.

När du har bokat förråd

Personlig kod

När du bokat ett förråd får du inom kort en personlig kod skickad till dig via mail, så du enkelt kan flytta in den dag du har valt.

Mina sidor

Det skapas ett konto till Mina Sidor, där du kan logga in med mobilt BankID. Där kan du enkelt administrera ditt förråd till exempel ändra försäkringspremie eller byta mailadress för dina fakturor.

Öppet 365 dagar om året

Besök ditt förråd när det passar dig. De flesta av våra anläggningar har öppet dygnet runt, 365 dagar om året för att du ska kunna komma och gå som du vill. Välkommen!

Säker förvaring

Varje förråd har ett unikt lås som endast du har nyckel till. På samtliga av våra anläggningar har vi realtidsvideoövervakning för din säkerhet. Vi har också försett våra anläggningar med den senaste tekniken och kan på så vis bevaka temperatur, belysning, grindar och dörrar. Vi ser det också som en självklarhet att vi har rena och städade förråd.