Avtal och villkor

Här finns frågor och svar kring avtal och bokning. Hittar du inte svar på din fråga kan du kika i en annan frågekategori eller kontakta kundservice.

En annan person ska ta över förrådet, hur gör jag?

Kontraktet behöver skrivas om till den person som ska ta över förrådet. Kontakta kundservice så hjälper vi dig vidare.

Har jag ångerrätt?

Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt enligt Lagen om distansavtal och Avtal utanför affärslokaler. Läs mer om detta hos Konsumentverket.

HAR NI UPPSÄGNINGSTID?

Ja, den 15:e i varje månad är datumet att hålla koll på. Om du säger upp ditt förråd innan den 15:e så har du kvar ditt förråd till den sista i samma månad eller valfritt datum i månaden efter. Om du säger upp ditt förråd efter den 15:e så har du kvar förrådet till den sista i nästkommande månad. Om du anger datum för utflytt i samband med att du bokar ditt förråd så har du ingen uppsägningstid.

HUR SÄGER JAG UPP MITT FÖRRÅD?

Uppsägning av ditt förråd görs via Mina sidor. När vi mottagit din uppsägning får du ett bekräftelsemail.

HUR LÅNG TID KAN JAG HYRA ETT FÖRRÅD?

Vi har ingen bindningstid. Om du bokar via hemsidan så kan du logga in på Mina sidor efter din bokning och säga upp ditt avtal till önskat datum. Vid bokning över telefon kan preliminärt utflyttningsdatum läggas in direkt i avtalet.

Här finns svar på fler frågor

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Boka ditt förråd utan krångel

Vi finns här oavsett din anledning till förvaring. Under kort eller lång tid, du bestämmer helt själv. Välkommen in till oss.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån