Företag

Här har vi samlat de vanligaste frågorna från företagskunder. Hittar du inte svar på din fråga kan du kika i en annan frågekategori eller kontakta kundservice.

ERBJUDER NI GODSMOTTAGNING?

Ja, vi erbjuder godsmottagning på en del av våra förrådsanläggningar. Läs mer om hur det fungerar. Vi erbjuder även lossningsavtal på alla våra andra anläggningar. Kontakta kundservice så får du mer information.

KAN VEM SOM HELST PÅ FÖRETAGET HA TILLGÅNG TILL FÖRRÅDET?

Ni bestämmer helt själva internt på ert företag vem som nyttjar förrådet. Viktigt att tillägga är att endast registrerade kontaktpersoner kan få ut information om förrådet till exempel kopia på accesskod, ändringar av fakturering eller dylikt. Om ni behöver lägga till en kontaktperson kan redan registrerad kontaktperson eller firmatecknare maila till [email protected] och meddela vem som ska läggas till med namn, mail samt personnummer.

VEM KAN TECKNA AVTAL PÅ DITT FÖRETAG?

För att kunna hyra förråd måste den som är firmatecknare eller annan person inom företaget med stöd av ställningsfullmakt signera hyresavtalet.

ÄR ERA PRISER INKLUSIVE MOMS?

Priserna är exklusive moms. Detta då man som privatperson är momsbefriad. Det tillkommer 25% moms på priset av förrådshyran om man bedriver en momspliktig verksamhet.

KAN NI TA HAND OM MINA SOPOR?

Sophantering erbjuds just nu i Trollhättan, Kungälv, Göteborg och Kungsbacka under våra bemannade öppettider. I Uddevalla och Kallhäll ingår det i vårt godsmottagningsavtal. Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt erbjudande, så håll utkik på just din anläggning när det sker uppdateringar i erbjudandet.

Här hittar du svar på fler frågor

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Villken förvaring behöver ditt företag?

Fövaring kan se ut på olika sätt. Vi har förråd i storlekar från 1-40 kvadratmeter. Vi tar hand om ditt företags prylar under tiden du arbetar.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån