Förråd & förvaring

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om våra förråd och förvaring. Skulle du inte hitta svar på din fråga kan du kika i en annan frågekategori eller kontakta kundservice.

HAR NI GARAGE MED MÖJLIGHET ATT KOPPLA IN MOTORVÄRMARE?

Tyvärr är inga av våra förråd utrustade med eluttag. Det går att förvara en bil i ett förråd som är 15 kvadratmeter eller större och som har bilaccess. Då behöver du ha din egen avställningsförsäkring och tömma tanken på bilen och avlägsna andra vätskor.

JAG BEHÖVER ETT STÖRRE FÖRRÅD ÄN DET SOM FINNS PÅ HEMSIDAN, HUR GÖR JAG?

Kontakta vår fantastiska kundtjänst så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dina behov.

HAR NI MC-FÖRVARING?

Ja, du kan förvara din MC säkert hos oss. Våra förråd mellan 4,5 - 12 kvadratmeter rymmer en MC. Vilken storlek du behöver beror såklart på hur stor hoj du har. Tänk på att du behöver ha en egen försäkring och måste tömma tanken på din MC och avlägsna andra brandfarliga vätskor innan du ställer in din motorcykel i förrådet.

VAD ÄR ETT ICKE UPPVÄRMT FÖRRÅD?

Ett icke uppvärmt förråd saknar isolering och är därför kallare än de uppvärmda förråden. Ett icke uppvärmt förråd är ett perfekt alternativ för gods som behöver förvaras kallt. Ett icke uppvärmt förråd är därför inte lämpligt för känsligt gods som till exempel textilier och möbler då det är risk för fukt i förrådet.

VAD ÄR ETT UPPVÄRMT FÖRRÅD?

Ett uppvärmt förråd har värmeisolerade väggar och är klimatkontrollerat. Förrådet håller därmed viss värme och låg luftfuktighet även om det blir kallt utomhus. De flesta av våra förråd är värmeisolerade.

VAD ÄR DET FÖR MÅTT PÅ FÖRRÅDEN?

Varje förråd har sitt unika mått och därför syns bara den totala kvadratmeterytan. Skulle du vara i behov av ett förråd med ett speciellt mått får du gärna kontakta vår kundservice som hjälper dig vidare.

VAD ÄR DET FÖR SÄKERHET PÅ FÖRRÅDEN?

Säker förvaring av dina saker är det viktigaste för oss. Vi övervakar våra anläggningar med realtids videoövervakning och följer alltså allting som händer i anläggningen i realtid. Genom vårt försäkringsskydd har du full täckning ifall något oväntat skulle inträffa och våra anläggningar är låsta, larmade och direktkopplade till larmcentral.

HUR HÖGT ÄR DET I TAK?

Standard på våra anläggningar är 2,7 meter i takhöjd, vilket innebär att du kan packa flera lådor på höjden och stapla möbler på högkant.

VAD RYMS I ETT FÖRRÅD?

Ett förråd rymmer mer än vad du kanske först tror. Du får plats med cirka 15 flyttkartonger på 1 kvadratmeter. Tänk på att du kan packa och stapla kartonger på höjden. Om du känner dig osäker finns vi där för att hjälpa dig över chatt, telefon eller mail.

KAN JAG BESTÄLLA STÄDNING AV FÖRRÅDET?

Tyvärr har vi ingen städtjänst för ditt förråd. Du kan däremot boka flyttstädning via vår samarbetspartner Qleano.

Här hittar du svar på fler frågor

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Lev ett rymligare liv

Hyr förråd hos oss på 24Storage och skapa plats för det du tycker om och behöver ha nära dig.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån