VÅRA MERTJÄNSTER

Förvaring kan kännas krångligt. Hos oss ska det vara enkelt. Därför erbjuder vi mertjänster som gör det hela lite enklare.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

25 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund

Hitta förråd nära dig

Förenklande tjänster för dig

Flyttmaterial för en enklare flytt

För att göra flytten så smidig som möjligt erbjuder vi ett stort utbud av flytt- och packmaterial på de flesta av våra anläggningar. Bor du dessutom i Stockholm kan du när du bokar ditt förråd handla flyttmaterial online och få det hemlevererat med budbee.

Hjälp med flytt och transport

Bor du i Stockholm hjälper vi gärna till med ditt flytt- eller transportbehov mellan hem, kontor och förråd. Packning, lyft och transport - valet är ditt. Du bestämmer själv om du vill närvara eller få förrådsnyckeln skickad till dig i efterhand.

Låna gratis släp

24Storage erbjuder gratis släpvagnsutlåning på 14 orter i Sverige. Allt för att förenkla för såväl privat- som företagskunder att förvara sina saker på en plats utanför hemmet eller kontoret. Läs mer och boka hos freetrailer.se.

Upp till 300:- rabatt på flyttstädning

Vi är måna om att ge dig den absolut enklaste och smidigaste upplevelsen när du hyr förråd hos oss. Därför kan du som kund hos oss få upp till 300 kr i rabatt på flyttstädning hos Qleano.

Få hjälp med inredningen innan du flyttar in

a hjälp av vår samarbetspartner Hemset och få hjälp med inredningen redan innan flyttlasset går. På så sätt kan du enkelt strukturera upp flytten. Få 10% rabatt på deras digitala inredningstjänst.

Leveransmottagning för våra företagskunder

Missa inte att vi erbjuder både godsmottagning och sophantering på flera av våra anläggningar.

MERTJÄNSTER FÖR ETT ENKLARE LIV

Ett förråd är inte bara ett ställe för att ställa undan saker. Det är en plats där du kan spara och förvara saker som du inte har plats för hemma just för tillfället. Vi vill förenkla den processen för dig.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån