Våra mertjänster och samarbeten

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

26 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund

Hitta förråd nära dig

Förenklande tjänster för dig

Flyttmaterial för en enklare flytt

För att göra flytten så smidig som möjligt erbjuder vi ett stort utbud av flytt- och packmaterial på de flesta av våra anläggningar. Bor du dessutom i Stockholm kan du när du bokar ditt förråd handla flyttmaterial online och få det hemlevererat med budbee.

Hjälp med flytt och transport

Bor du i Stockholm hjälper vi gärna till med ditt flytt- eller transportbehov mellan hem, kontor och förråd. Packning, lyft och transport - valet är ditt. Du bestämmer själv om du vill närvara eller få förrådsnyckeln skickad till dig i efterhand.

Låna gratis släp

24Storage erbjuder gratis släpvagnsutlåning på 14 orter i Sverige. Allt för att förenkla för såväl privat- som företagskunder att förvara sina saker på en plats utanför hemmet eller kontoret. Läs mer och boka hos freetrailer.se.

Upp till 300:- rabatt på flyttstädning

Vi är måna om att ge dig den absolut enklaste och smidigaste upplevelsen när du hyr förråd hos oss. Därför kan du som kund hos oss få upp till 300 kr i rabatt på flyttstädning hos Qleano.

Få hjälp med inredningen innan du flyttar in

Få hjälp av vår samarbetspartner Hemset och få hjälp med inredningen redan innan flyttlasset går. På så sätt kan du enkelt strukturera upp flytten. Få 10% rabatt på deras digitala inredningstjänst.

Som företagskund kan du få hjälp med godsmottagning

Vi har olika typer av godsmottagning beroende på vilken förrådsanläggning du hyr på. Vi kan enkelt ta emot dina företagsleveranser när du inte är på plats.

Köp hyllor för extra smidig förvaring i ditt förråd

För att ge dig en bättre överblick och struktur över dina saker kan du använda dig av hyllor i förrådet. På våra anläggningar med shop kan du köpa hyllor i zink med 5 st hyllplan.

Våra samarbetspartners

Magasinering och förråd för dig som senior

I samarbete med Smart Senior får du som medlem rabatt på din förrådshyra när du hyr förråd hos oss på 24Storage. Allt för att du som senior ska kunna få en enkel som smidig förvaringslösning utanför hemmet.

Förråd för dig som studerar

Som student bor du ofta trångt och har brist på förvaringsmöjligheter. I samarbete med Mecenat och Studenkortet får du rabatt på din förrdshyra när du hyr förråd hos oss på 24Storage.

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00