VÅRA MERTJÄNSTER

Förvaring kan kännas krångligt. Hos oss ska det vara enkelt. Därför erbjuder vi mertjänster som gör det hela lite enklare.

Vi erbjuder alltid

50% i två månader

Vi har alltid bra erbjudanden, till exempel 50% rabatt i två månader på många av våra förråd. Givetvis inte heller någon bindningstid eller uppläggningsavgift. Du bokar enkelt direkt online eller via kundservice.

Säkra förråd nära dig

Vi finns på 24 förrådsanläggningar i Sverige. De flesta av våra anläggningar har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Förråden är insynsskyddade och anläggningarna larmade och kameraövervakade.

Förråd mellan 1-40+ kvm

Tack vare vår flexibilitet och förrådsvariation har vi privatkunder i alla åldrar och livssituationer samtidigt som företagskunder använder våra förråd som lager, arkivering eller förvaring av maskiner och verktyg.

Förenklande tjänster för dig

Låna gratis släp

24Storage erbjuder gratis släpvagnsutlåning på 14 orter i Sverige. Allt för att förenkla för såväl privat- som företagskunder att förvara sina saker på en plats utanför hemmet eller kontoret. Läs mer och boka hos freetrailer.se.

Upp till 300:- rabatt på flyttstädning

Vi är måna om att ge dig den absolut enklaste och smidigaste upplevelsen när du hyr förråd hos oss. Därför kan du som kund hos oss få upp till 300 kr i rabatt på flyttstädning hos Qleano.

Flyttmaterial för en enklare flytt

För att göra flytten så smidig som möjligt erbjuder vi ett stort utbud av förpackningsmaterial och flyttkartonger på de flesta av våra anläggningar.

Leveransmottagning för våra företagskunder

Missa inte att vi erbjuder både godsmottagning och sophantering på flera av våra anläggningar.

MERTJÄNSTER FÖR ETT ENKLARE LIV

Ett förråd är inte bara ett ställe för att ställa undan saker. Det är en plats där du kan spara och förvara saker som du inte har plats för hemma just för tillfället. Vi vill förenkla den processen för dig.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån