Vertyg och tips vid magasinering

Här har vi samlat våra bästa tips för att hyra förråd. Allt från checklista vid flytt till hur du väljer rätt storlek på ditt förråd.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Hitta förråd nära dig

Packningstips - 15 snabba tips när du flyttpackar

Det finns en uppsjö med olika sätt att flyttpacka på och oftast lär man av sina misstag efter första flytten. Men för att underlätta har vi samlat 15 stycken snabba tips som du kan tänka på när du flyttpackar.

Hur väljer jag rätt storlek?

Att hitta rätt storlek när du ska hyra förråd kan verka knepigt. Oftast får du plats med fler saker än vad du tror. Skulle du boka ett för litet förråd kan du alltid byta förråd helt kostnadsfritt eller lägga till ett förråd. På startsidan kan du svepa bland förråden för att se vad varje förråd rymmer.

Urval av kundomdömen - Google Reviews

Funkar hur smidigt som helst. Från bokning på internet till hantering med låskolv, inte behövt ta kontakt med en enda personal än. Hyrt i ca 5 månader.

Martin S · Juli, 2020

24Storage Orminge

Brilliant! After experiencing self storage elsewhere coming to 24 Storage was just so much better. Decent prices, fast answers from their customer service and very easy access, clean bright and modern.

Greg A · April, 2021

24Storage Uppsala

Inget krångel. Lätt att få tillgång till förrådet dygnet runt. Enkelt att avsluta hyresperioden och återlämna förrådet.

Lars L · Juli, 2020

24Storage Tumba

Magasineringstips när du ska förvara dina saker under en längre tid

Undrar du hur du magasinerar dina saker på bästa sätt? Vi har samlat en lista med saker du kan tänka på för att maximera utrymmet i ditt förråd och minimera onödigt slitage. På så sätt kan du säkerställa att du förvarar dina saker på bästa sätt.

Checklista vid flytt

Många som hyr förråd hos oss gör det i samband med en flytt. Vi har samlat en enkel lista som du kan följa när du påbörjar din flytt för att se till att du inte missar något.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med accesskod via email får du tillgång till förrådet direkt.

Har du frågor?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Om hur det fungerar

Hyr förråd helt enkelt

Vi tror på att förvaring ska vara enkelt men också att det ska vara lösningen på ett problem. Oavsett om du ska flytta eller saknar utrymme hemma så har vi ett förråd som passar ditt behov.

Flytt- och transporthjälp i Stockholm, Göteborg och Malmö

Exempelvis ett förråd på 1 kvm, eller ca 15 flyttkartonger, bär och transporterar vi enkelt åt dig mellan hemmet och förrådet för endast 950kr (efter RUT-avdrag).

Att hyra förråd

Majoriteten av våra kunder hyr förråd för första gången. Vi har därför samlat ihop tips och verktyg som du kan använda dig av när du ska magasinera, flytta eller hitta rätt storlek på ditt förråd. Eller varför inte bara tips på hur du packar på bästa sätt?

Skulle du fortfarande undra över något kan du läsa svaren på de allra vanligaste frågorna eller kontakta kundservice, vi är experter på förvaring.