Vertyg och tips vid magasinering

Här har vi samlat våra bästa tips för att hyra förråd. Allt från checklista vid flytt till hur du väljer rätt storlek på ditt förråd.

Att hyra förråd

Majoriteten av våra kunder hyr förråd för första gången. Vi har därför samlat ihop tips och verktyg som du kan använda dig av när du ska magasinera, flytta eller hitta rätt storlek på ditt förråd. Eller varför inte bara tips på hur du packar på bästa sätt?

Skulle du fortfarande undra över något kan du läsa svaren på de allra vanligaste frågorna här eller kontakta kundservice, vi är experter på förvaring.

Vi erbjuder alltid

50% i två månader

Vi har alltid bra erbjudanden, till exempel 50% rabatt i två månader på många av våra förråd. Givetvis inte heller någon bindningstid eller uppläggningsavgift. Du bokar enkelt direkt online eller via kundservice.

Säkra förråd nära dig

Vi finns på 24 förrådsanläggningar i Sverige. De flesta av våra anläggningar har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Förråden är insynsskyddade och anläggningarna larmade och kameraövervakade.

Förråd mellan 1-40+ kvm

Tack vare vår flexibilitet och förrådsvariation har vi privatkunder i alla åldrar och livssituationer samtidigt som företagskunder använder våra förråd som lager, arkivering eller förvaring av maskiner och verktyg.

Hyr förråd helt enkelt

Vi tror på att förvaring ska vara enkelt men också att det ska vara lösningen på ett problem. Oavsett om du ska flytta eller saknar utrymme hemma så har vi ett förråd som passar ditt behov.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån