HYR MC-FÖRRÅD HOS 24STORAGE

Har du inte tillräcklig plats för din motorcykel? Du kanske har flyttat och inte längre har tillgång till ett garage? 24Storage hyr ut förvaringsutrymmen och våra MC-förråd kan vara precis den lösning som du är ute efter när du inte vet var du ska förvara motorcykeln. Förråden kan anpassas utifrån dina individuella behov. Vi garanterar dig ett tryggt och säkert MC-förråd där du kan ha din motorcykel och allt som hör till den. Du hyr förrådet helt utan bindningstid.

SÄKER MC-FÖRVARING

Oavsett var du bor ska du kunna ha tillgång till ett säkert MC-förråd där du kommer åt din motorcykel när du själv vill. Detta kan vara ett sätt att spara plats i garaget hemma. Hos 24Storage är det en smidig process att hyra förråd till mc-förvaring och vi står alltid till förfogande om du har frågor som rör våra förråd och erbjudanden. Säkerhet är en fråga som vi tar på största allvar. Ingen annan än du själv har tillgång till ditt MC-förråd och alla gemensamma lokaler övervakas med videokamera och är väl upplysta dygnet runt. Sammantaget innebär detta att våra förråd är säkrare än de flesta lösningar man har tillgång till i anslutning till sitt boende. Den som har behov av det kan även ta del av vårt försäkringsskydd som bland annat gäller stöld, vattenskador, skadedjursangrepp och eldsvåda.

FÖRVARA DIN MOTORCYKEL HOS OSS

Om du bestämmer dig för att du vill hyra ett MC-förråd hos oss är första steget att bedöma hur stort förvaringsutrymme du har behov av. Oftast räcker det med ett mindre förråd än vad man först räknat med. Om du vid ett senare tillfälle vill uppgradera förrådet med mer utrymme är det i regel inget problem. Detta är en av de faktorer som gör vår lösning prisvärd. Du betalar helt enkelt bara för den yta som du för tillfället behöver använda som MC-förråd. Vi förevisar gärna alternativen på plats, under en rundtur i anläggningen och svarar gärna på dina frågor om villkoren i kontraktet. Du kan både lämna och hämta din motorcykel mellan 06.00 och 22.00 varje dag. Så, tveka inte utan hyr ditt förråd hos 24Storage redan idag! Kontakta oss via får kundservice så berättar vi mer.

ÄR DU I BEHOV AV ETT FÖRRÅD FÖR DIN MC?

Vill du boka ett förråd för din motorcykel? Tveka inte att kontakta oss direkt – vi finns alltid tillgängliga att besvara dina frågor.