HYR MÖBELFÖRVARING

Det finns många tillfällen då du behöver möbelförvaring under antingen en kortare eller längre period. Det kan handla om en kortare möbelförvaring under en pågående bohagsflytt eller behov av en längre magasinering om du ska bo utomlands eller studera på annan ort. Om du ska hyra ut i andra hand finns det säkert möbler du inte vill ska stå kvar i bostaden under uthyrning. Möbelförvaring är också en smidig lösning om du flyttar ihop med din partner och behöver någonstans att förvara era tillhörigheter medan ni letar större bostad.

FÖRVARA DINA MÖBLER HOS OSS

Vi är experter på möbelförvaring. Oavsett om det gäller någon enstaka flyttkartong eller hela ditt bohag har vi lösningar för just dig. Vi har förråd i flera städer i södra och mellersta delarna av landet. Du kanske behöver någonstans att förvara dina personliga tillhörigheter när du ska ha visning inför försäljning av din bostad? Eller behöver du plats i garaget under vintern och vill få undan din motorcykel? Det är inte bara möbelförvaring vi erbjuder utan all form av magasinering. När du behöver frigöra plats hemma är du välkommen att kontakta oss så kan vi skräddarsy en lösning. Vid lägenhetsbyte är korttidsmagasinering en idealisk lösning så ni slipper springa in i varandra vid flytt. Vi har även en försäkring som vi valt att göra obligatorisk för alla kunder som täcker risker som inbrott, vattenskada, skadedjursangrepp och brand. Du kan alltid känna dig säker att överlåta hanteringen av dina ägodelar till oss.

ENKEL MÖBELFÖRVARING

Hur stort förråd behöver du till möbelförvaring? Är du osäker på hur stor yta som krävs för dina saker har vi lång vana av att hjälpa kunder att hitta sin storlek. Innan du bokar visar vi dig gärna runt och när du bestämt dig går vi igenom villkoren innan vi skriver kontrakt. Du får köpa ett cylinderlås, teckna den obligatoriska försäkringen och får ett passerkort till grinden. När det är dags att flytta in dina saker har vi släpvagn för utlåning på vissa av våra anläggningar och du kan hämta och lämna saker mellan kl.6:00 – 22:00 alla dagar i veckan. Kom ihåg att förbereda och packa ordentligt för att få ut det mesta av din möbelförvaring. Skruva isär sängramar, ta bort skrymmande ben på bord och stolar och ska du packa i kartonger är det bäst att välja kartonger i samma storlek. Alla våra anläggningar har god ventilation och videoövervakning dygnet runt. Ring oss idag så hjälper vi dig!

INTRESSERAD AV MÖBELFÖRVARING?

Vill du boka möbelförvaring eller har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss, vi finns alltid tillgängliga.