Den 1 december förvärvade 24Storage förrådsanläggningen Boxa Self Storage i Eskilstuna. Uppköpet är ett led i företagets tillväxtstrategi.
– Behovet av extra förrådsutrymme är större än någonsin, säger företagets vd Michael Fogelberg.

Enligt en färsk rapport från Boverket ökar trångboddheten i landet. Self Storage-företaget 24Storage hyr ut förråd på mellan 1-30 kvadratmeter till både privatpersoner och företag runt om i landet. Nu expanderar 24Storage till Eskilstuna. Uppköpet av den centralt belägna anläggningen på Langsgatan 3 är företagets femte förvärv i år.

– Vi är mycket nöjda med uppköpet av Boxa Self Storage och vår etablering i Eskilstuna. Staden växer, är rörlig och har ett attraktivt läge. Trångboddheten ökar i landet och behovet för extra förrådsutrymme blir allt större i tätorterna. Vi ser fram emot att utveckla och driva marknaden framåt i regionen, säger Michael Fogelberg, grundare och VD för 24Storage AB.

Anläggningen är ca 2 000 kvadratmeter och rymmer ca 240 förråd på upp till 22 kvadratmeter.

– 24Storage är en spännande utmanare i branschen med en enorm erfarenhet i ledningen. Därför känns det tryggt att lämna över verksamheten till dem. Behovet av att hyra förråd i Eskilstuna ökar och jag är övertygad om att 24Storage kommer ta tillvara på potentialen som staden erbjuder, säger Fredrik Skoglund, grundare av Boxa Self Storage.

24Storage planerar för fortsatt tillväxt genom ytterligare fastighetsutveckling och förvärv 2017.

Källa: mynewsdesk.com

Okategoriserade