Nacka växer så det knakar. Trots att de flesta lägenheter och hus har tillhörande förråd är det inte alltid det räcker för att få plats med alla saker. Nu öppnar 24Storage-koncernen en helt nybyggd förrådsanläggning i kommunen där privatpersoner och företag kan hyra förråd i olika storlekar. Fastigheten består av cirka 700 förråd och är den andra i raden som 24Storage designat och byggt upp helt från grunden.

Nacka passerade nyligen 100 000 invånare och 2030 beräknas kommunen ha hela 140 000 invånare. Samtidigt startas mellan två och tre företag i Nacka dagligen. Behovet av extra förvaring är därmed större än någonsin. 24Storage öppnar nu en nästan 4 600 kvadratmeter stor förrådsanläggning på Telegramvägen 48 i Orminge där privatpersoner och företag kan förvara möbler, bokföring eller fritidsprylar som inte får plats i hemmet eller på kontoret.

– Vi ser en enorm potential i Nacka. I och med den ökande inflyttningen och de många nystartade företagen kommer det finnas ett stort behov av att hyra extra förvaring i området. Många lägenheter och hus har tillhörande förråd men det är inte alltid det räcker till för att få plats med allt man behöver, säger Michael Fogelberg,

grundare och VD för 24Storage AB.

Bolaget har investerat närmare 60 MSEK i den nybyggda anläggningen och anledningarna att hyra förråd är många.

– En längre utomlandsvistelse, om du ska bli sambo, flytta isär eller om du helt enkelt har för lite förvaringsutrymme hemma. Då kan det vara skönt att förvara sina saker tryggt och säkert både korta och längre perioder, säger Michael Fogelberg.

För mer information, vänligen kontakta:
Michael Fogelberg, VD och koncernchef, 24Storage AB
Telefon: +46 70 658 77 75
E-post: michael.fogelberg@24storage.com

Källa: https://www.mynewsdesk.com/se/24storage-ab/pressreleases/24storage-oeppnar-anlaeggning-i-orminge-204128

Okategoriserade