24Storage öppnar ny anläggning i Kallhäll

I takt med den ökade trångboddheten i Stockholmsregionen ökar även behovet av extra förvaring. 24Storage fortsätter att expandera och öppnar i veckan en ny förrådsanläggning i Kallhäll. Anläggningen rymmer närmare 700 förråd och är den första som företaget byggt helt från grunden.

Trångboddheten ökar i ytterområdena och även personer med goda inkomster i Stockholms innerstad bor nu trängre, visar en rapport från Boverket[1]. 24Storage har investerat närmare 50 MSEK i den 5 200 kvadratmeter stora anläggningen i Kallhäll, som blir först ut när företaget satsar nytt och i rask takt slår upp portarna till nybyggda förrådsanläggningar runt om i landet. Den 19 maj invigs den nya self-storageanläggningen på Skarprättarvägen 30 i Kallhäll.

– Anläggningen har ett bra geografiskt läge och erbjuder stockholmarna rejält med förrådsutrymme på ett bekvämt avstånd. I kombination med starka makrotrender som en ökad urbanisering och dynamiska förflyttningar inom storstadsområdena finns det en stark efterfrågan på förråd i området, säger Michael Fogelberg, grundare och VD för 24Storage.

Anläggningen blir den första av sju som företaget planerar öppna under 2017.

– Kallhäll är bara startskottet på vår resa! Innan årsskiftet kommer vi slå upp portarna till ytterligare sex anläggningar runt om i landet, varav merparten byggs från grunden, fortsätter Michael Fogelberg.

Vid öppningen kommer flera öppningserbjudanden finns tillgängliga, vänligen besök www.24storage.se för mer information.
För mer information, vänligen kontakta:

Michael Fogelberg, VD och koncernchef, 24Storage AB

Telefon: +46 70 658 77 75

E-post: michael.fogelberg@24storage.com

 

Om 24Storage

24Storage-koncernen grundades 2015 och har fler än 4 000 förrådsutrymmen fördelade på tio anläggningar på sju orter runt om i Sverige. Grundarna av bolaget har varit bidragande till att utveckla flera av de ledande self-storageaktörerna i Europa, däribland Shurguard. 24Storage AB:s affärskoncept grundar sig i två globala makrotrender; urbanisering och digitalisering. De centralt belägna anläggningarna utrustas med den senaste teknologin som möjliggör en helt centraliserad drift. Bolaget utvecklar också en systemplattform anpassad för self-storagebranschen som kan erbjudas även andra fastighetsbolag. Den snabba expansionstakten gör att 24Storage ser ut att ha etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden redan innan utgången av 2017. Bolaget letar kontinuerligt efter mark och fastigheter i attraktiva lägen. Mer information finns på  www.24storage.se

[1] https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/trangboddheten-har-okat

 

Okategoriserade