Hyr förråd helt enkelt

Vi erbjuder den enkla lösningen för smart förvaring utanför hemmet.

KUNDUPPLEVELSEN I FOKUS

På 30 anläggningar runt om i Sverige kan du här på vår hemsida boka ditt förråd dygnet runt, 365 dagar om året. Vi har förråd för alla behov, från 1 till +40 kvm. Hos oss ska det vara enkelt att hyra förråd, så givetvis har vi ingen bindningstid eller uppläggningsavgift. På de flesta av våra anläggningar har du har åtkomst till ditt förråd mellan 05:00 och 23:00 samtidigt som det är tryggt och säkert.

Du hyr enkelt ditt förråd via hemsidan och betalar med kreditkort. Vi strävar efter att hela tiden ligga i framkant för att skapa en enkel och uppskattad kundupplevelse.

Även om vi digitaliserar förrådsbranschen har vi inte glömt bort kundupplevelsen på våra anläggningar som är toppmoderna, säkra och ligger på lättillgängliga platser.

Låter det för enkelt för att vara sant? Kika på filmen nedan och se hur “hyr förråd helt enkelt” fungerar.

Våra kunder

Anledningarna till behovet av att hyra förråd varierar mycket. Genom vår flexibilitet och förrådsvariation har vi både privatkunder i alla åldrar och livssituationer samtidigt som företagskunder insett att våra förråd kan användas som lager, arkivering eller förvaring av maskiner och verktyg. Det är därför du en vanlig dag på våra anläggningar kan hitta personer som renoverar hemma, personer som ska flytta, elektriker som förvarar material eller trädgårdsmästare som förvarar sin maskin- och verktygspark.

ATT HYRA FÖRRÅD SKA VARA ENKELT

Som kund hos 24Storage ska du uppleva enkelheten genom bokning, inflyttning och vid eventuell utflyttning. Utöver att vara prisvärda lägger vi stor vikt vid flexibilitet. Det ska vara enkelt att byta storlek på förrådet och det ska självklart vara enkelt att sluta hyra förråd om behovet inte längre finns. Givetvis ska detta kunna göras digitalt via ’Mina sidor’.

För att förenkla förvaring utanför hemmet går det att låna gratis släp på flera av våra anläggningar runt om i Sverige. Givetvis kan du låna även du inte är kund hos oss. Här kan du läsa mer om att hyra släp gratis hos 24Storage.

Väl på plats kan du som kund uppleva enkel lastning och lossning, en säker anläggning med förråd i toppklass, temperaturkontrollerad omgivning och möjligheten att låna vagn. Upplever du några som helst problem finns vi vår kundservice ett knapptryck bort i våra digitala servicestationer under generösa öppettider, alternativt via chatt på hemsidan eller telefon om du så vill. Är du företagskund finns det givetvis möjlighet till godsmottagning. Här kan du läsa mer kring vanliga frågor och svar.

Vill du veta mer om företaget 24Storage?

Mer information om företaget, ägare och bolagsstyrning finns på länken nedan.

Skapa utrymme för det du tycker om

Vi tror inte på att förråd bara är en avstjälpningsplats, utan ett ställe du kan förvara saker som betyder mycket för dig. Saker som du inte har plats för hemma.

Urval av kundomdömen - Google Reviews

Funkar hur smidigt som helst. Från bokning på internet till hantering med låskolv, inte behövt ta kontakt med en enda personal än. Hyrt i ca 5 månader.

Martin S · Juli, 2020

24Storage Orminge

Brilliant! After experiencing self storage elsewhere coming to 24 Storage was just so much better. Decent prices, fast answers from their customer service and very easy access, clean bright and modern.

Greg A · April, 2021

24Storage Uppsala

Inget krångel. Lätt att få tillgång till förrådet dygnet runt. Enkelt att avsluta hyresperioden och återlämna förrådet.

Lars L · Juli, 2020

24Storage Tumba

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00