VÅRT HÅLLBARHETSARBETE

Våra förrådsanläggningar är lokala, och våra kunder lika så. Precis som matbutiken och vårdcentralen är vi en del an den lokala närservicen. Vi är en förlängning av människors hem och arbetsplats för många företagare. Där, lokalt, har vi ett ansvar att arbeta med hållbarhet i var, hur och till vilken funktion vi bygger.

Vår vision är att förbättra människors livskvalitet. En vision som förpliktigar. Vårt hållbarhetsarbete fokuserar på att etablera smarta fastigheter som både är hållbara i sig, i sin drift och genom sin funktion för människor lokalt. Kan vi och våra fastigheter bidra till att människor utnyttjar sina hem mer effektivt, att svåra ytor och mark som inte kan användas skapar nytt värde och att det lokala föreningslivet och företagandet får hjälp att gro. Då har vi lyckats.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete via länkarna nedan.

EN DEL AV DEN MODERNA STADEN

Läs om hur vi ser på vår roll i lokalsamhället och hur våra fastigheter är hållbara i den moderna staden.

SOCIAL HÅLLBARHET & SPONSRING

Med ambitionen om ett än mer målinriktat lokalt arbete har vi under 2019 utvecklat och inlett implementering av en uppdaterad sponsrings- och CSR-strategi. Vi har idag tre sponsringssamarbeten med fokus på ideella sociala projekt som du kan läsa mer om på denna sida.

Gör plats för ett hållbart liv

Vi förser dig inte med förråd för att du ska kunna göra dig av med saker som skräpar i hemmet. Vi finns till för att låta dig få plats med de saker i ditt hem eller på ditt företag som verkligen betyder något.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med accesskod via email får du tillgång till förrådet direkt.

Har du frågor?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Om hur det fungerar

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00