STAND WITH SYRIA

Vårt mål med vår sponsring är att bidra till ett lokalt samhälle där människor och ungdomar möts, umgås och är aktiva. Vi ser oss också som en lokal möjliggörare för människor som vill hjälpa andra, där medkänsla är i fokus.

STAND WITH SYRIA

Stand With Syria är en ideell organisation som hjälper människor i nöd genom att tillgodose dem med mat, skydd, medicinskutrustning och även stöd till utbildning. Organisationen är utan vinstintresse så den drivs helt av hjälpvilliga folksjälar som lägger ner både kraft och tid på att hjälpa människor som behöver det allra mest.

Stiftelsen grundades av Israa Abdali och vi på 24Storage stöttar med förvaring samt packmaterial för att möjliggöra att Stand With Syrias containrar kan skickas ned till Syrien med förnödenheter. Vi har gjort den här videon tillsammans med Israa för att få människors röster hörda. Israa blev även extra uppmärksammad när hon 2019 fick Aftonbladets pris Svenska Hjältar.

Kriget i Syrien har pågått sen den arabiska våren i mars 2011. Enligt FN är oroligheterna långt ifrån över och Syrien har blivit ett splittrat land där Assad-regimen kontrollerar västra Syrien och terrororganisationen Den Islamiska Staten (IS), som ursprungligen kommer från Irak, har tagit kontroll av stora delar i öster. 12 miljoner syrier på flykt, vilket är mer än 50% av landets befolkning. FN uppskattar att ca 13 miljoner människor behöver humanitär hjälp och att mellan 2011–2018 har 400 000 människor dött .

”Det är inte bara att skicka hjälp utan det är också att få deras röster hörda” – Israa Abdali

Om du också vill stötta Stand With Syria

Swish: 1235789805

Bankgiro: 813-4181

Bankkonto: 8327-9 964733018-3 Märk ditt bidrag: Stand with Syria

Så hyr du förråd

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med accesskod via email får du tillgång till förrådet direkt.

Har du frågor?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Om hur det fungerar

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00