1. HUR STORT FÖRRÅD SKA JAG HA?

Ett förråd rymmer mer än du tror. Tänk på att takhöjden i de flesta av våra förråd är omkring 2,70 meter, så vårt minsta förråd på 1 m2 är alltså 2,7 m3. Takhöjderna varierar dock mellan anläggningarna, kontakta din närmaste butik för de rätta måtten.

Vi har förråd i många storlekar från 1-30 m2. Och vi har lång vana av att hjälpa kunder att hitta sin storlek, hör av dig med dina behov så hjälper vi dig att räkna.

2. BOKA

Innan du bokar visar vi dig gärna runt på anläggningen och hjälper dig att välja förråd. Det här passar särskilt bra om du inte hyrt förråd av oss förut. När du har bestämt dig går vi igenom villkoren och du signerar ditt nya kontrakt. Sedan köper du ditt unika cylinderlås, tecknar en försäkring och får ett passerkort till grinden. För allas säkerhet har vi ett krav på försäkringskydd och har därför satt upp ett alternativ med ett försäkringskydd som du som kund kan välja att ingå i. Detta försäkringsskydd ger ett fullgott skydd om en olycka skulle vara framme. För mer info om försäkring kontakta din närmaste anläggning.

3. FLYTTA IN

Du flyttar dina saker i förrådet när det passar dig. Du kan hämta och lämna saker från 06.00 till 22.00, alla dagar i veckan. På några av våra anläggningar kan du låna släpvagn gratis genom oss. För att underlätta så finns det vagnar på alla anläggningar som du enkelt kan transportera dina saker på från bilen till förrådet.

4. SÄKERHET & FÖRVARING

Hos oss är dina saker säkra. Alla våra anläggningar har bra ventilation, är larmade och har videoövervakning dygnet runt. Du köper ett unikt cylinderlås till ditt förråd som bara du har nyckel till. Alla våra anläggningar erbjuder enkel möjlighet till in- och ut-lastning.

NÅGRA EXEMPEL

1 m² förråd rymmer ca 15 flyttkartonger
20-40 m² boyta ryms i ca 3-5 m² förråd
40-60 m² boyta ryms i ca 5-8 m² förråd
60-90 m² boyta ryms i ca 8-12 m² förråd
120 m² boyta ryms i ca 15 m² förråd

INFORMATION GÄLLANDE FÖRSÄKRING

På 24Storage har vi valt att göra försäkringen obligatorisk för alla kunder. Detta för att vi vill att alla kunder skall känna sig trygga när de hyr förråd.

Vi har ett försäkringsskydd som är skräddarsytt för just förvaring och som varje kund har möjlighet att ingå i. Detta försäkringsskydd täcker bl.a. följande risker.

  • Inbrott
  • Vattenläckage
  • Skadedjursangrepp
  • Brand

Kunden gör en värdering av det som skall magasineras vilket självklart går att förändra under hyresperioden. Beroende på värde så tillkommer en månadspremie enligt tabellen nedan. I det fall kunden innehar en egen försäkringslösning som täcker likvärdiga risker som vårt försäkringsskydd så kan kunden välja att använda denna lösning.

PACKNINGSTIPS

Tänk tetris. Titta på allt som ska in i förrådet och försök avgöra vad som ska vara i botten och vilka prylar som fungerar bäst tillsammans för att optimera ytan. 

Likadana kartonger. Har du kartonger som är lika i storlek och stabilitet så går de lättare att stapla på varann. Köp av oss om du inte har.

Vänd rätt. Soffan kanske behöver vara på högkant för att få plats? Staga upp med en matta eller liknande om det behövs.

Krymp möblerna. Ta bort skrymmande ben på bord och stolar. Montera ner sängramen.

Undvik påsar och säckar. De tar större plats än kartonger och är svåra att stapla andra prylar på.

Fyll hålrum. Utnyttja utrymmet under en stol eller i en bokhylla.

Packa mycket, men inte för mycket. Fyll kartongerna ordentligt, men gör dem inte tyngre än att du kan bära dem eller så fulla att de går sönder.

Märk väl. Man minns inte vad man har i sina kartonger särskilt länge. Märk dem därför.