SELF-STORAGE

Under livets gång, samlar man på sig väldigt många saker. En lösning på det är att använda sig av en enkel self-storagelösning. Self-storage är systemet för dig där du kan komma till oss på 24Storage och hyra ett förråd för att förvara dina saker på ett säkert och smidigt sätt. Hos oss kan du magasinera dina saker som du inte behöver just nu, men som du fortfarande tycker om och vill spara. Self-storage ger dig möjligheten att själv styra när du vill komma in till dina saker.

SÄKER SELF-STORAGE

När du använder dig av self-storage, får du tillgång till ditt förråd genom ett personligt passerkort eller en accesskod. Med detta säkra inpasseringssätt gör att du kan komma igenom grindarna till lokalen där ditt förråd finns, för att sedan öppna eller låsa ditt förråd med ditt unika cylinderlås. Alla dina saker är skyddade genom vår försäkring som är obligatorisk för våra kunder. Lokalen är övervakad av människor som ser genom kameror vad som händer i lokalerna vilket ökar säkerheten för allas förråd. Korridorerna är även upplysta och ger både dig och andra en chans att se allt som pågår. Säkerhetssystemet är ett sätt att skydda både dina saker och andras på ett effektivt sätt samt att det finns videoövervakning dygnet runt. Self-storage ger dig möjligheten att komma och gå mer eller mindre när du vill, för att kunna komma åt dina saker på ett säkert och smidigt sätt.

SELF STORAGE NÄRA DIG

Det finns olika storlekar på våra förråd, beroende på vilket behov du har. Alla förråden har en egen ingång och är skyddade från insyn utifrån så ingen kan se vad du har i ditt förråd. Self-storage ger dig möjligheten att magasinera både skrymmande saker samt ett mindre bohag. Det finns många anledningar till varför du kan behöva lagra dina saker hos oss och dessutom under olika tidsperioder. Du har ingen bindningstid när du hyr förrådet vilket gör att du kan vara flexibel och bestämma med kort varsel hur du vill ha det. Om du dessutom vill byta till en mindre storlek efter ett tag, kan du givetvis göra så om det finns tillgång till ett mindre. Hos oss kan du hyra self-storage på flera olika orter runt om i Sverige vilket ger dig stor valfrihet beroende på var du bor.

ÄR DU I BEHOV AV SELF-STORAGE?

Tveka inte att kontakta oss direkt – vi finns alltid tillgängliga.