Handen

Förboka ett förråd redan nu!

Hyr förråd i Handen

Öppettider & Kontakt

Här finns vi

Ring

020- 670 670

Adress

Träffgatan 7, 136 44 Handen
Vägbeskrivning hit

Maila

handen@24storage.se

Öppettider shop & telefontider

Mån-fre: 10:00-18:00
Lör-sön: 10:00-16:00

Öppettider förråd

Dygnet runt, alla dagar i veckanHär finns vi

Hyr förråd i Haninge och Handen

Handen är en av våra kommande anläggningar med rena och lättillgängliga förråd som öppnar efter sommaren. Redan idag kan du boka förråd. Du hittar vår anläggning i Haninge på Träffgatan 7. Står du mellan boenden? Har du kanske för mycket saker? Eller sitter du kanske på en samling som kommer att bli ovärderlig om några år? Vi har många olika typer av förråd och vi finns för dig när du behöver magasinering. Det kan vara svårt att hitta en lösning som känns trygg och prisvärd men vi kan erbjuda både ock, allt för att du ska bli så nöjd som möjligt. Vi finns på flera ställen i Stockholm och ser fram emot att få hjälpa dig med dina önskemål och behov!

Magasinering i Stockholm

Magasinering är bra vid flera tillfällen i livet. Du kanske ska ut på en längre resa och behöver förvara ditt bohag? Kanske har du företag och söker lagerlösningar? Vi har både prisvärda och attraktiva förrådslösningar för privatpersoner samt företag. Vi erbjuder self-storage, det vill säga att du som kund hyr förråd och förvaringsutrymme. Genom att själv ha tillgång till förrådet blir det enklare att handskas med och billigare hyra för dig som kund. Vi har flera anläggningar i Stockholm så du kan utan problem hitta förråd nära dig. Vi har både anläggningar som har öppet mellan 06:00 – 22:00 och de som är öppna dygnet runt.

Säker förvaring

Våra förråd och anläggningar är övervakade dygnet runt för din säkerhet. Samtliga förråd är insynsskyddade och låses med ett unikt cylinderlås som bara du har tillgång till. Även vår kundtjänst har öppet dygnet runt, detta gör att du alltid kan ringa oss för att få hjälp. Anläggningen är låst med gallergrind och säkerhetsstaket. Med din personliga accesskod eller ditt passerkort låser du enkelt upp grinden och kan sedan ta dig till ditt förråd. Brand- och inbrottslarmet är automatiskt och vi har ett vaktbolag som är knutet till anläggningen. Vi har ordentligt upplysta korridorer samt torra och väl ventilerade lokaler. Vi finns på flera ställen i Stockholm så du kan hitta förråd nära dig.