Våra förråd i Stockholm

Med över 3 600 förråd i olika storlekar på nio olika anläggningar är chansen stor att vi har ett förråd som passar även dig. Gemensamt för alla våra förråd är att de är moderna, säkra och har bra belysning. Vilken anläggning blir bäst för dig?
 • Förråd Sundbyberg Skogsbacken 2, 172 41 Sundbyberg Storlekar & Pris
 • Förråd Kungsholmen Wargentinsgatan 7, 11229 Stockholm Storlekar & Pris
 • Förråd Kallhäll Skarprättarvägen 30, 176 77 Järfälla Storlekar & Pris
 • Förråd Orminge Telegramvägen 50, 132 35 Saltsjöö-boo Storlekar & Pris
 • Förråd Handen Träffgatan 7, 13644 Handen Storlekar & Pris
 • Hyra förråd i Stockholm

  Bor du i Stockholm, har du mer saker än plats eller flyttar du till något mindre? Då kan det vara en bra ide att hyra förråd i Stockholm där du kan förvara dina saker på ett säkert sätt.

  Hyr förråd i Stockholms city

  Har du ont om plats och behöver hyra någonstans för att lagra möbler och annat? Det finns förråd där man kan ha all förvaring för dig i Stockholm city. Du kan hyra förråd i Stockholm som är self storage, det vill säga du har ditt eget förråd som är försäkrat och skyddat genom företaget. Du kan välja storlek på ditt utrymme beroende på vilket behov du har. Det finns förråd från 1 till 30 kvadratmeter för dig med litet eller stort bohag. Du kanske har stora, skrymmande möbler som du behöver magasinera, då är de större förråden på upp till 30 kvadratmeter något för dig. Du har tillgång till förrådet mellan kl.06-22:00, alla dagar i veckan. Lokalerna är larmade och videoövervakade så det enda du behöver göra är att köpa ett cylinderlås till ditt förråd.

  Smart möbelförvaring i förråd i Stockholm

  Om du ska hyra förråd i Stockholm finns både små och stora förråd. Se till att du får tillräckligt med utrymme för dina skrymmande möbler om du har sådana. Om du har behov att magasinera en stor möbelförvaring finns förråd upp till 30 kvadratmeter. Detta löser problem med möbler som bokhyllesystem, pianon, ömtåliga antika möbler och mycket annat som kräver större utrymme. Om du har behov av ett mindre förråd i Stockholm, finns förråd från 1 kvadratmeter och uppåt. Förråden rymmer mer än vad man tror eftersom takhöjden är 2.7 meter. Om du har svårt att bedöma vilken storlek du behöver, kan du alltid kontakta 24Storage för att få hjälp med det. Att se till att ditt lager magasineras i ett perfekt anpassat förråd är lättare än du tror.

  Billig magasinering i Stockholm hos 24Storage

  Om du bor i Stockholm city, se till att hyra förråd från 24Storage på Kungsholmen. Där får du billig magasinering som är skyddad och försäkrad. Samma sak gäller hos 24Storage i Sundbyberg, om det blir närmare för dig. Konkurrenskraftiga priser för rymliga förråd där du har tillgång till dem under de flesta timmarna på dygnet.

  vanliga frågor och svar

  Hur ser förråden ut?

  Alla våra förråd har stålväggar och egen dörr eller port. Förråden är insynsskyddade så ingen kan se utifrån vad du har i förrådet. Kom gärna förbi våra anläggningar och titta på förråden!

  Vem kan hyra förråd hos er?

  Privatpersoner, företag, organisationer, dödsbon etc är lika välkomna allihopa. Det enda vi kräver är en godkänd kreditupplysning.

  Hur är säkerheten på era anläggningar?

  Eftersom våra kunder ska känna sig trygga hos oss är säkerhet en viktig fråga. Alla våra anläggningar är inhägnade med rejäla staket och grindar och det är bara hyresgäster som har tillgång till passeringssystemet med passerkort. Förråden är insynsskyddade, rena och torra. Vi har automatiskt brand- och inbrottslarm, videoövervakning dygnet runt och vaktbolag knutna till anläggningen. Självklart är korridorerna ordentligt upplysta och det finns nödtelefoner i våra hissar.

  Vad kan jag förvara i mitt förråd?

  Det mesta. Det kan vara ett helt bohag med kläder, möbler och porslin till säsongsbetonade saker såsom skidor, segel, vinterdäck osv. Men också verktyg, motorcyklar eller kanske din veteranbil. Är du företagare kanske du vill ha din bokföring här eller använda oss som ett extra lager för produkter och säljmaterial. Några begränsningar har vi för att garantera vår höga säkerhet. Kontakta oss för mer information eller läs våra allmänna villkor under om 24Storage och Allmänna villkor.

  Kan jag byta förråd till ett större eller ett mindre?

  Ja, om vi har plats kan du byta storlek när som helst.

  Vad kostar mitt förråd

  Det beror på storlek, hur länge du hyr och vilken anläggning det gäller. Se våra olika anläggningar och priser under Våra förråd