Kungsholmen

Första månaden gratis vid nytecknande av avtal innan den 31:a maj (gäller utvalda storlekar). Ingen uppläggningsavgift

Hyr förråd i Kungsholmen

Kvm
1 m2
295 kr/mån
Ord. Pris:445 kr/mån
Första månaden gratis
Du får plats med:
Ca 15 kartonger
1,5 m2
595 kr/mån
Första månaden gratis
Du får plats med:
Ca 25 kartonger
2,25 m2
845 kr/mån
Första månaden gratis
Du får plats med:
Ca 40 kartonger
3 m2
1 045 kr/mån
Första månaden gratis
Du får plats med:
Ca 50 kartonger
Fler förrådsalternativ
4,5 m2
1 395 kr/mån
Du får plats med:
Ca 75 kartonger
6 m2
1 695 kr/mån
Du får plats med:
Ca 100 kartonger
7,5 m2
1 895 kr/mån
Du får plats med:
Ca 125 kartonger
9 m2
2 195 kr/mån
Du får plats med:
Ca 150 kartonger
10 m2
2 395 kr/mån
Du får plats med:
Ca 165 kartonger

Öppettider & Kontakt

Här finns vi

Ring

020-670 670

Adress

Wargentinsgatan 7, 112 29 Stockholm
Vägbeskrivning hit

Maila

kungsholmen@24storage.com

Telefontid

Mån-fre: 10:00-18:00

Öppettider förråd

Mån-Sön: 06:00-22:00

 Här finns vi

Hyra förråd på Kungsholmen

Om du funderar på att hyra förråd på Kungsholmen så erbjuder vi flexibla och prisvärda lösningar. Vi hyr ut förråd till både privatpersoner och företag centralt i Stockholm.

Fördelar med att hyra förråd hos oss

Det finns många fördelar med att hyra din self-storage hos oss. Vi har billiga och flexibla priser och lagerlösningar med olika storlekar. Om du vill hyra förråd på Kungsholmen är det definitivt oss du ska vända dig till. Hos oss får du förvaring centralt i stan, vilket är en stor fördel om man bor i en sådan stor stad som Stockholm. Det gör magasinering till en väldigt praktisk och åtkomlig lösning för den urbana människan. Om du behöver mer plats, en tillfällig lösning när du flyttar, eller ska bo utomlands ett tag, så kan magasinering vara det du just nu behöver. Då vill man inte behöva åka för långt, utan en fördel är att dina prylar finns så centralt och tillgängligt så möjligt. Vi erbjuder bästa möjliga logistik på bästa möjliga plats.

Hyra förråd på Kungsholmen för möbelförvaring

En av de vanligaste anledningarna till att hyra förråd på Kungsholmen är för att man behöver någonstans att tillfälligt förvara sina möbler. Vi har prisvärda lager för möbelförvaring, helt utan bindningstid. Du kan välja storlek helt efter behov. Detta är väldigt praktiskt om du till exempel är på väg att bli sambo, men inte vill göra dig av med för mycket av dina egna saker på en gång. Ibland behöver man helt enkelt en liten plan B medan man ser hur saker utvecklar sig. Med self-storage behöver du inte ta alla svåra beslut på en gång, utan du kan låsa in möblerna några månader, eller år, i våra utmärkta lagerlokaler på Kungsholmen. På så vis kan du vara säker på att dina möbler är i tryggt förvar.

Billig magasinering på Kungsholmen hos 24Storage

Hyr ett magasin hos 24Storage om du vill ha en trygg och säker förvaring till bra pris centralt i Stockholm. Om du till exempel bor på Fridhemsplan eller Västermalm, så har du här en self storage-lösing strax bakom knuten. Du har ingen bindningstid. Du tar alltså inga risker alls med att prova på vår lagerservice.