Kungsholmen

Första månaden gratis vid nytecknande av avtal innan den 30:e september (gäller utvalda storlekar). Ingen uppläggningsavgift

Hyr förråd i Kungsholmen

Kvm
1 m2
295 kr/mån
Ord. Pris:445 kr/mån
Första månaden gratis
Du får plats med:
Ca 15 kartonger
1,5 m2
595 kr/mån
Första månaden gratis
Du får plats med:
Ca 25 kartonger
2,25 m2
845 kr/mån
Första månaden gratis
Du får plats med:
Ca 40 kartonger
3 m2
1 045 kr/mån
Första månaden gratis
Du får plats med:
Ca 50 kartonger
Fler förrådsalternativ
4,5 m2
1 395 kr/mån
Du får plats med:
Ca 75 kartonger
6 m2
1 695 kr/mån
Du får plats med:
Ca 100 kartonger
7,5 m2
1 895 kr/mån
Du får plats med:
Ca 125 kartonger
9 m2
2 195 kr/mån
Du får plats med:
Ca 150 kartonger
10 m2
2 395 kr/mån
Du får plats med:
Ca 165 kartonger

Öppettider & Kontakt

Här finns vi

Ring

020-670 670

Adress

Wargentinsgatan 7, 112 29 Stockholm
Vägbeskrivning hit

Maila

kungsholmen@24storage.com

Telefontider

Mån-fre: 10:00-18:00
Lör-sön: 10:00-16:00

Öppettider förråd

Mån-Sön: 06:00-22:00

 Här finns vi

Hyra förråd på Kungsholmen

Vår anläggning på Kungsholmen ligger centralt ett stenkast från Fridhemsplan. Står du mellan boenden? Har du kanske för mycket saker? Eller sitter du kanske på en samling som kommer att bli ovärderlig om några år? Vi har många olika typer av förråd och vi finns för dig när du behöver magasinering. Det kan vara svårt att hitta en lösning som känns trygg och prisvärd men vi kan erbjuda både ock, allt för att du ska bli så nöjd som möjligt. Vi finns på flera ställen i Stockholm och ser fram emot att få hjälpa dig med dina önskemål och behov!

Magasinering i Stockholm

Några hundra meter öster om Fridhemsplan finner du våra förråd. Förråden låses med hänglås eller cylinderlås. Magasinering är bra vid flera tillfällen i livet. Du kanske ska ut på en längre resa och behöver förvara ditt bohag? Kanske har du företag och söker lagerlösningar? Vi har både prisvärda och attraktiva förrådslösningar för privatpersoner samt företag. Vi erbjuder self-storage, det vill säga att du som kund hyr förråd och förvaringsutrymme. Genom att själv ha tillgång till förrådet blir det enklare att handskas med och billigare hyra för dig som kund. Vi har flera anläggningar i Stockholm så du kan utan problem hitta förråd nära dig. Vi har både anläggningar som har öppet mellan 06:00 – 22:00 och de som är öppna dygnet runt.

Säker förvaring

Våra förråd och anläggningar är övervakade dygnet runt för din säkerhet. Samtliga förråd är insynsskyddade och låses med ett unikt cylinderlås som bara du har tillgång till. Även vår kundtjänst har öppet dygnet runt, detta gör att du alltid kan ringa oss för att få hjälp. Anläggningen är låst med gallergrind och säkerhetsstaket. Med din personliga accesskod eller ditt passerkort låser du enkelt upp grinden och kan sedan ta dig till ditt förråd. Brand- och inbrottslarmet är automatiskt och vi har ett vaktbolag som är knutet till anläggningen. Vi har ordentligt upplysta korridorer samt torra och väl ventilerade lokaler. Vi finns på flera ställen i Stockholm så du kan hitta förråd nära dig.

24Storage Kungsholmen

24Storage Kungsholmen är beläget på Wargentinsgatan 7. Anläggningen ligger en knapp kilometer från Fridhemsplan och St Eriksplan och i närområdet återfinns Kronobergsparken, Rådhuset och Kronobergshäktet. Anläggningen ligger nära Fleminggatan, Scheelegatan och Polhemsgatan. I kvarteret finns restauranger som 39 Wäst, Bee’s thai food, Texas Longhorn och Phils Burger. Vår förrådsanläggning har även gångavstånd till First Hotel Amaranten.